Komunistická strana Čech a Moravy

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.10.2015 15:20:02 - Arna

Neprůstřelný Kaousek

Dobrý den .Sleduji sněmovnu a je neuvěřitelné
co se tam děje. Nejrozumněji se vyjadřuje Váš předseda Vojtěch Filip. Vyjádří správné argumenty,jen mě mrzí,že ostatní politici nedokážou a nebo se bojí přiznat,že v mnohém má pravdu.Zrovna tak, když se vydávají nové zákony a jsou interpretovány z Vaší strany. už předem vím, že Vás zamítnou.
Opozice a ten protiva Kalousek umí jen útočit na Vaší stranu. Smutné je,že Vás tam je v celé poslanecké sněmovně kolem 200 ti poslanců a nikdo nedokáže zkrotit Kalouska. Jak dlouho tato sněmovna se bude bát Kalouska, který je neprůstřelný ?Vždyť hodně občanů Ví, jak se mu klepou ruce a někdy u mikrofonu mu není rozumnět a hlavně, že se stále nesmířil se svým pádem .Je ho plná TV, hodiny a hodiny kecá ve sněmovně,už jde na nervy nám občanům. Prostě škodí naší REPUBLICE a nikdo ho neumí zastavit. Poslanci mimo sněmovny hudrují na Kalouska, ale, když u mikrofonu se jen prokecává, aby byl viditelný, nikdo ho neumí ignorovat.naopak on si vyžádá

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2015 9:52:27 - Komunistická strana Čech a Moravy
 Dobrý den, naši poslanci vystupují dost razantně, a to jak v rámci prosazování názorů a našeho volebního programu, tak i v rámci oponentury poslanci Kalouskovi.