ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.03.2012 20:23:42 - JKadlec

veřejná zakázka tojecool.cz

Dobrý den
zajímal by mne Váš názor na projekt tojecool.cz.
Nehledě na to, že stránka jako taková se už od prvního shlédnutí jeví jako naprosto zbytečná a opravdu málokomu jakkoli přínosná, je zarážející především její cena.
Přesné informace o ceně zakázky jsem přes veškerou snahu nikde nenašel, zbývá tedy pouhá spekulace, která bere v potaz cenu kolem 2 milionů korun.
Pokud pominu, že web je dělán naprosto amatérsky, na wordpress open source (tedy náklady na samotné programové vývojové prostředky jsou 0Kč) maximální hodnota tohoto webu včetně webhostingu, redaktorské práce atd. je 25 - 30 tisíc korun. Jsem si jist, že většina studentů informatiky (a nejen studentů, ale i většina lidí co se o tento obor zajímá jen okrajové) ať už na střední nebo vysoké škole by mnohem lepší web dokázalo stvořit během dvou dnů při 20x nižších nákladech než firma Koch&Koch, která navíc této stránky využívá skrytou cestou k protěžování svých dalších projektů jako např. www.mo­dele.cz. (a to konkrétně skrytým odkazováním k zvyšování ratingu při vyhledávání např. přes google).

Zajímalo by mne, zda v této záležitosti hodláte v této na první pohled předražené podniknete nějaké šetření.

Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem
JKadlec

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.