31. týden na Energetické burze ČMKB

05.08.2024 10:40 | Tisková zpráva

Na Českomoravské komoditní burze Kladno (ČMKB) byly v 31. týdnu uzavřeny kontrakty na dodávku 235 tisíc MWh elektřiny a zemního plynu pro konečné odběratele v hodnotě 380 milionů korun.

31. týden na Energetické burze ČMKB
Foto: cmkbk.cz
Popisek: Českomoravská komoditní burza Kladno - logo

Roční kontrakty elektrické energie s dodávkou v roce 2025 v nízkém napětí uzavíraly s kurzem 2648 CZK/MWh. Dvouleté kontrakty elektrické energie s dodávkou na rok 2025 až 2026 v nízkém napětí uzavíraly obchodování s kurzem 2585 CZK/MWh, ve vysokém napětí se obchodovaly za cenu 2426 CZK/MWh.

Roční kontrakty zemního plynu s dodávkou v roce 2025 uzavíraly obchodování v maloodběru s kurzem 1047 CZK/MWh, ve velkoodběru končily obchodování na ceně 1096 CZK/MWh.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

zbraně

Dobrý den, nemám zbraň ani se v tom nevyznám, ale dosud jsme myslela, že kdo chce mít zbrojní průkaz, musí složit nějaké psychotesty. Byla jsem tak dost překvapená, když jsem si zde přečetla váš článek, kde píšete, že to tak není. Na druhou stranu, podle mě, když bude chtít někdo, kdo to nemá v hlav...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Mezinárodní policejní spolupráce má svůj významný den

16:08 Policie ČR: Mezinárodní policejní spolupráce má svůj významný den

Druhý mezinárodní den policejní spolupráce se uskutečnil v pátek v prostorách Ministerstva zahraničí…