CE Colo získalo ocenění Neslibnější objev roku mezi datacentry

21.06.2012 9:02 | Zprávy

CE Colo, přední poskytovatel služeb datových center v regionu střední a východní Evropy, byl minulý týden na gala večeru v Londýně oceněn jako Nejslibnější objev roku mezi datacentry.

CE Colo získalo ocenění Neslibnější objev roku mezi datacentry
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

V rámci pátého udílení cen Datacentre Europe Awards bylo představeno 14 výherců z oblasti datacenter a sektoru cloudu. CE Colo je vedoucím poskytovatelem prvotřídních a operátorsky neutrálních služeb datových center v regionu střední a východní Evropy.

„Jsme velmi potěšeni, že se nám podařilo získat ocenění Neslibnější objev roku mezi datacentry,“ říká Jan Daan Luycks, generální ředitel společnosti CE Colo. „Tato cena je obrovskou motivací pro celý náš tým, a zároveň výzvou k další práci a snaze překonat stále rostoucí očekávání našich klientů. Věřím, že naše schopnosti a závazek k dalšímu rozvoji umožní CE Colo si i nadále udržet pozici vyhledávaného partnera v kolokačních službách v celém regionu východní a střední Evropy.“

„Úroveň všech přihlášených byla letos jedna z nejvyšších v historii soutěže,“ komentuje ocenění Ashley Davis, předseda poroty. „Tato situace odráží jak rozmach datacenter, tak vyšší důvěru v ně napříč celou Evropou a oceňuje jejich úsilí o dosažení naprosté dokonalosti v poskytování služeb. Finální výběr kandidátů pro nás byl tento rok mnohem těžší než kdykoli předtím a velice si ceníme všech společností, které se výběrového procesu zúčastnily.“

Každoroční udílení cen Datacenter Awards zahrnuje firmy z celé Evropy. Porota je složena z odborníků, mezi kterými jsou zástupci z Velké Británie, Holandska, Francie a Německa. V letošním pátém ročníku je předávání cen již uznávanou událostí v oboru. Kategorie plně odrážejí změnu v poptávce a v technologiích, avšak i nadále se zaměřují především na kvalitu v oblasti datacenter a sektoru cloudu. Slavnostní udílení cen se konalo 13. června v Londýně v Merchant Taylors Hall. Více informací je možné najít na stránkách www.datacentreawards.com.

O společnosti CE Colo:

CE Colo je vedoucím poskytovatelem operátorsky neutrálních služeb datových center v regionu střední a východní Evropy. Všechna datová centra nabízejí zabezpečená a připojená prostředí, kde zákazníci mohou uložit a distribuovat svá kritická data, webové služby, obsah a média. Se zákaznickou plochou více než 10 000 m2 a 18ti megawatty příkonu se CE Colo zaměřuje na zabezpečení infrastruktury datových center pro zákazníky s rostoucím podnikáním v regionu střední a východní Evropy. V mnoha zemích nabízejí zařízení CE Colo klíčové propojovací body pro své národní komunikační infrastruktury.

Společnost CE Colo vznikla v lednu 2011 spojením vybraných datových center skupiny GTS s datových centrem Sitel v České republice. Je součástí skupiny GTS. Pro více informací navštivte prosím www.cecolo.com.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Paní poslankyně dotaz na vás zněl následovně. "Kdo ustanovil, že budou mít poslanci prázdniny."

Na to jste neodpověděla, jen jste se ze široka rozepsala. Mám možnost sledovat dění v poslanecké sněmovně v televizi. Ve vašem textu je toto:"což je proto, že jednání PS probíhá za přítomnosti členů Vlády". Vládu velmi často ale na jednání sněmovny nevídám. O mnohých poslancích nemluvě. Jste asi sku...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚZSVM vyhlásil druhé kolo výběrového řízení na prodej zámku Štiřín

19:13 ÚZSVM vyhlásil druhé kolo výběrového řízení na prodej zámku Štiřín

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) dnes na svých webových stránkách www.nabidk…