ČRo: Olympiáda Radiožurnálu na sociálních sítích

26.07.2012 19:04 | Zprávy

Český rozhlas 1 – Radiožurnál bude přinášet exkluzivní informace i na sociálních sítích – Facebooku a Twitteru.

ČRo: Olympiáda Radiožurnálu na sociálních sítích
Foto: Český rozhlas
Popisek: Logo Českého rozhlasu

„Letní olympijské hry jsou jednou z největších sportovních událostí roku a právě Radiožurnál získal exkluzivní práva na jejich vysílání. Přímo v dějišti olympijských her máme svůj desetičlenný tým, který bude prostřednictvím sociálních sítí informovat naše posluchače o zákulisním dění z Olympiády“, řekl Jan Pokorný, šéfredaktor Českého rozhlasu 1 – Radiožurnál.

Speciálně pro účely Olympiády byl sportovními redaktory Radiožurnálu vytvořen Twitter účet @RadiozurnalS. Jeho odběratelé tak budou moci komunikovat s našimi redaktory a sledovat aktuální dění na Olympiádě. Pro ty, co nejsou na Twitteru je vytvořena záložka na Facebooku Radiožurnálu, kam se budou všechny tweety stahovat. Jako vedoucí sportovních redaktorů v Londýně odstartoval svůj účet Petr Souček - @psoucek, tweetují také Tomáš Kohout - @tkohout, Miroslav Bureš - @MiroslavBures a Jiří Hošek - @HosekJ. Postupně budou přibývat další redaktoři, kteří se budou na Olympiádě pohybovat.

Dalším komunikačním kanálem Radiožurnálu v rámci letní Olympiády bude Facebook Radiožurnálu facebook.com/radiozurnal, s více jak sedmi tisíci uživateli, kde se budou aktuálně zobrazovat informace o událostech či akcích přímo z dějiště her.

Více informací naleznete na olympiada.radiozurnal.cz

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Primátor Prahy navštívil čtyři městské části, řešila se hlavně doprava

22:28 MHMP: Primátor Prahy navštívil čtyři městské části, řešila se hlavně doprava

Primátor Prahy Bohuslav Svoboda finišuje s návštěvami městských částí, které slíbil při svém nástupu…