Hrad: Smluvní dokumenty mezi ČR a Státem Katar

05.10.2022 14:21 | Tisková zpráva

Při příležitosti oficiální návštěvy Jeho Výsosti šejcha Tamíma bin Hamad Ál Tháního, emíra Státu Katar v České republice, byly za přítomnosti prezidenta republiky Miloše Zemana a Jeho Výsosti Tamíma bin Hamad Ál Tháního, emíra Státu Katar ve středu dne 5. října 2022 na Pražském hradě podepsány následující smluvní dokumenty:

Hrad: Smluvní dokumenty mezi ČR a Státem Katar
Foto: generalcompact.cz
Popisek: Kancelář prezidenta ČR

Společné prohlášení mezi Českou republikou a Státem Katar o vzájemné podpoře směřující k uzavření dvoustranné investiční dohody; které za českou stranu podepsal místopředseda vlády pan Zbyněk Stanjura a za katarskou stranu podepsal J.E. šejk Mohammed Bin Hamad Bin Qassim Al-Abdula Al-Thani, ministr obchodu a průmyslu.

Dohoda o hospodářské, obchodní a technické spolupráci mezi vládou České republiky a vládou Státu Katar; kterou za českou stranu podepsal ministr průmyslu a obchodu pan Jozef Síkela a za katarskou stranu podepsal J.E. šejk Mohammed Bin Hamad Bin Qassim Al-Abdula Al-Thani, ministr obchodu a průmyslu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…