Letos z českolipské radnice zazpívají Holanová, Klus, Štědroň i France

06.08.2024 10:30 | Komerční článek

Ve středu 21. srpna 2024 se od 18.00 hodin uskuteční čtvrtý ročník benefičního koncertu „Zpívání z balkónu českolipské radnice na náměstí T. G. Masaryka v České Lípě. Záštitu nad koncertem opět převzala starostka města Jitka Volfová, která svou záštitu tomuto projektu věnuje od jeho počátků.

Letos z českolipské radnice zazpívají Holanová, Klus, Štědroň i France
Foto: Martin France
Popisek: Tomáš Klus

Původní nápad na koncert „Zpívání z balkónu“ vznikl v coronavirovém období, kdy se na pražském balkóně u zpěváka, herce a producenta Martina France tato akce konala. Vystřídalo se zde plno interpretů a Martin nabídl českolipské radnici tuto myšlenku a radnice ho přijmula. A letos se koncert odehraje počtvrté a navíc s finanční pomocí pro malou holčičku Markétku Schutzovou z České Lípy.

A kdo  z interpretů přijede v rámci tohoto benefičního projektu malou Markétku podpořit? Bude to například zpěvačka s rusými vlasy a velkým hlasem Marcela Holanová, muzikant, písničkář a herec Tomáš Klus, ústecká rodačka známá z 1. ročníku Superstar Martina Balogová, původní profesí kominík a zpěvák s neodmyslitelným šátkem na hlavě Bohuš Matuš, italsko-český zpěvák Davide Mattioli, legenda české pop music, která v současné době hraje i v divadle Semafor Jiří Štědroň a zároveň se představil také jako první princ v televizním zpracování pohádky Popelka. Dále zpěvačka, která zpívala i v programu Karla Zicha Petra Zámečníková a českolipská rodačka s velikým pěveckým rozsahem Zuza Nová nebo již zmíněný Martin France, který například v České Lípě studoval Střední ekonomickou školu.

Na tento koncert je pro všechny návštěvníky opět vstup zdarma a bude jen na štědrosti diváků, kolik financí se ve finále pro malou Markétku vybere.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

zbraně

Dobrý den, nemám zbraň ani se v tom nevyznám, ale dosud jsme myslela, že kdo chce mít zbrojní průkaz, musí složit nějaké psychotesty. Byla jsem tak dost překvapená, když jsem si zde přečetla váš článek, kde píšete, že to tak není. Na druhou stranu, podle mě, když bude chtít někdo, kdo to nemá v hlav...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Protipovodňový a ekologický projekt dokončily Lesy ČR na Frýdeckomístecku

22:03 Protipovodňový a ekologický projekt dokončily Lesy ČR na Frýdeckomístecku

Protipovodňové opatření na toku Hluchová v intravilánu obce Bystřice na Frýdeckomístecku dokončily L…