Nemocnice Havlíčkův Brod: Onkologie pořídí tablety pro pacienty za dar od Jasoně

19.08.2022 16:11 | Tisková zpráva

Primářka onkologického oddělení Nemocnice Havlíčkův Brod MUDr. Ivana Havlíčková si v pátek 19.8.2022 převzala šek na částku 25 500 Kč - výtěžek letošního benefičního koncertu pěveckého sboru Jasoň.

Nemocnice Havlíčkův Brod: Onkologie pořídí tablety pro pacienty za dar od Jasoně
Foto: regionvysocina.cz
Popisek: Nemocnice Havlíčkův Brod

Tuto částku tvoří vstupné na koncert a příspěvek členů sboru. „Rozhodli jsme se, že letos využijeme částku na nákup tabletů pro pacienty na onkologický stacionář. 

Anketa

Půjdete volit do Senátu?

hlasovalo: 14906 lidí
Máme zde připojení k internetu, a tak si pacienti budou moci při infuzní terapii zvolit na tabletu program dle vlastní volby a to diskrétně do sluchátek," sdělila MUDr. Havlíčková.

Finanční dary z přechozích ročníků koncertů byly využity na dovybavení stacionáře pro onkologické pacienty, tedy především na zvýšení komfortu při podávání chemoterapie nebo na nákup moderních infuzních pump k soupravám Cyto-Set, které zaručují zvýšení bezpečnosti zdravotníků, ale především bezpečné podání léku pacientovi při infuzní terapii.

Dle slov sbormistryně Jany Lstibůrkové  pěvecký sbor Jasoň počítá s pokračováním tradice benefičních koncertů. „Atmosféra letošního koncertu byla jedinečná, veselá a roztančená. Laťku jsme si nastavili opravdu vysoko. O to větší motivaci budeme mít při vymýšlení scénáře dalšího koncertu."  Zároveň prozradila, že pěvecký sbor nabírá nové členy. „Zejména mužskou část sboru bychom chtěli posílit o nové hlasy," sdělila sbormistryně.

Poděkování nemocnice patří všem členům sboru za dlouhodobou přízeň a všem příznivcům krásné hudby, kteří na koncert každoročně dorazí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Společnost Elektrárna Dukovany II obdržela doplněné nabídky od uchazečů na dostavbu

16:46 ČEZ: Společnost Elektrárna Dukovany II obdržela doplněné nabídky od uchazečů na dostavbu

Společnost Elektrárna Dukovany II (EDU II), stoprocentní dceřiná společnost ČEZ, obdržela doplněné n…