PMS ČR: V gruzínském Tbilisi se řešil „komplexní přístup k prevenci kriminality“

29.07.2024 19:39 | Tisková zpráva

Tak zněl název konference, která proběhla v gruzínské metropoli 25. – 26. července 2024, kde Českou republiku a CEP (Confederation of European Probation) zastupovala Andrea Matoušková, ředitelka Probační a mediační služby. Účastníkům setkání, mezi kterými byli zástupci gruzínské justice a státních organizací, zástupci partnerských zemí a mezinárodních organizací (Chorvatsko, Rumunsko, USA), představila Andrea Matoušková činnost Služby, její vývoj a práci na restorativních principech, ale také komunikaci naší organizace směrem k široké veřejnosti.

PMS ČR: V gruzínském Tbilisi se řešil „komplexní přístup k prevenci kriminality“
Foto: PMS
Popisek: Probační a mediační služba - logo

To vše prostřednictvím příspěvku „Spolupráce s komunitou – účinný způsob prevence kriminality.“ Během konference proběhla mezi účastníky výměna zkušeností z dobré praxe v oblastech strategické komunikace, vzdělávání, odklonu a mediace, komunitních trestů, probace a podmínečného propuštění, rehabilitace, dobrovolnictví, technologií a výzkumu a analýzy.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Vodní elektrárna na přehradě Pastviny mění 29tunový rychlouzávěr

16:14 ČEZ: Vodní elektrárna na přehradě Pastviny mění 29tunový rychlouzávěr

Celých 86 let spolehlivě sloužil, ale jeho čas se v těchto dnech naplnil. Původní 29tunový rychlouzá…