Vězeňská služba: Tomáš Hůlka jmenován brigádním generálem VS ČR

04.11.2022 17:23 | Tisková zpráva

Prezident republiky Miloš Zeman jmenoval náměstka generálního ředitele Vězeňské služby ČR Tomáše Hůlku do hodnosti brigádního generála. Tomáš Hůlka zahájil svou profesní kariéru ve Vězeňské službě ČR před 24 lety ve Věznici Stráž pod Ralskem. Z řadových služebních míst se vypracoval přes místa vedoucího oddělení, ředitele věznice, regionálního ředitele na současnou pozici prvního náměstka generálního ředitele Vězeňské služby ČR, kterou zastává od února roku 2022.

Vězeňská služba: Tomáš Hůlka jmenován brigádním generálem VS ČR
Foto: vscr.cz
Popisek: Vězeňská služba ČR - logo

Tomáš Hůlka přispívá významným způsobem k efektivnímu zavádění principů statické i dynamické bezpečnosti, prosazuje do praxe nové technologie, rozvíjí spolupráci s jinými bezpečnostními sbory a dalšími subjekty. Osobně inicioval zásadní systémové změny v oblasti krizového řízení a procesu fungování krizového štábu ve Vězeňské službě ČR. Podílel se na tvorbě strategických opatření proti šíření infekčních onemocnění ve vězeňských zařízeních. Realizoval a nyní řídí spolupráci s Policií ČR při zajištění opatření souvisejících s uprchlickou krizí a s opatřeními souvisejícími s válkou na Ukrajině do bezpečnostních systémů ve vězeňství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…