Vězeňská služba: Veřejná sbírka na podporu kolegů zasažených povodněmi

18.09.2024 16:33 | Tisková zpráva

Nezávislý odborový svaz Policie ČR a Vězeňská služba ČR vyhlašují veřejnou sbírku, kterou chtějí podpořit všechny příslušníky a zaměstnance bezpečnostních sborů, jež byli zasaženi povodněmi, které se prohnaly Českou republikou. Sbírka je zahájena ve středu 18. září a končí 31. října 2024. Jen v resortu Vězeňské služby ČR bylo povodněmi přímo zasaženo téměř 200 kolegů.

Vězeňská služba: Veřejná sbírka na podporu kolegů zasažených povodněmi
Foto: vscr.cz
Popisek: Vězeňská služba ČR - logo

Vzhledem k tragické situaci, ve které se mnozí obyvatelé octli, vyhlásili Nezávislý odborový svaz Policie ČR ve spolupráci s Policií ČR a Vězeňskou službou ČR veřejnou sbírku, kterou chtějí společně podpořit všechny příslušníky a zaměstnance bezpečnostních sborů, kteří byli zasaženi živelnou pohromou. Projevte prosím podporu a solidaritu vkladem finanční částky na transparentní sbírkový účet: 3067112, kód banky: 5500, variabilní symbol: 20242024, vedený u Raiffeisenbank a.s.

Výtěžek bude použit na obnovu poškozených domovů příslušníků a zaměstnanců bezpečnostních sborů policie a vězeňské služby, kteří byli povodní nejvíce zasaženi.

Již nyní Vám za projevenou solidaritu a podporu postižených povodněmi děkujeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Marie Jílková byl položen dotaz

Zkrácené úvazky

Paní Jilková, chlubíte se podporou zkrácených úvazků. Ale nemáte dojem, že je jich u nás pořád žalostně málo? Co s tím hodláte dělat? Protože už jste u vlády dost dlouho a situace je pořád stejná. Navíc vzhledem k nízkým mzdám, s kterými také nic neděláte, se ty zkrácené úvazky až na výjimky nevypla...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

BESIP: Interaktivní kvízy z oblasti dopravní výchovy

13:44 BESIP: Interaktivní kvízy z oblasti dopravní výchovy

BESIP připravil pro všechny žáky základních škol interaktivní kvízy, které otestují znalosti a správ…