Výroční setkání představila partnerům Centra v regionech IROP v celé jeho šířce

03.04.2019 12:13 | Zprávy

V průběhu února a března proběhla ve všech krajích Výroční setkání IROP, jejichž cílem byla diskuse s vybranými partnery v regionech a následná návštěva vybraných projektů podpořených z IROP.

Výroční setkání představila partnerům Centra v regionech IROP v celé jeho šířce
Foto: Centrum pro regionální rozvoj
Popisek: Centrum pro regionální rozvoj

Centrum tak upevnilo a rozvinulo spolupráci s klíčovými partnery, spolupracujícími subjekty či nejvýznamnějšími příjemci z daného území. Účastníci si zároveň mohli vyměnit informace a zkušenosti týkající se konkrétních projektů. Ředitelé jednotlivých pořádajících odborů Centra také představili výhled do let 2019/2020 a plány na příští programové období.

Sérii akcí zahájil 20. února 2019 Plzeňský kraj - vybrané partnery z regionu pozvalo Centrum do Penzionu v Oboře v Horšově v bezprostřední blízkosti projektu realizovaného z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP) "Výstavba výcvikové stáje pro skot s ukázkovou výrobnou mléčných produktů". Ten si po dopoledním setkání a diskuzi měli účastníci setkání také možnost prohlédnout.

Naopak posledním bylo 28. března 2019 setkání v Libereckém kraji. Po dopoledním programu v Oblastní galerii Liberec hosty čekala prohlídka projektu "Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje strojírenství a elektrotechniky".

V některých krajích účastníci setkání také navštívili nedávno dokončené mateřské školy, kde zároveň proběhlo předávání reflexních vestiček dětem - Centrum touto akcí chce podpořit kampaň Duben - měsíc bezpečnosti, která je zaměřena na zvýšení bezpečnosti v dopravě.

Centrum pro regionální rozvoj České republiky (ZDE) je státní příspěvková organizace řízená Ministerstvem pro místní rozvoj ČR. Již od roku 1999 je hlavní činností Centra administrace a kontrola čerpání evropských fondů. V současném programovém období (2014 – 2020) má na starosti administraci Integrovaného regionálního operačního programu (IROP) a programy přeshraniční spolupráce. Centrum je také hostitelskou organizací celoevropské poradenské sítě pro malé a střední podnikatele Enterprise Europe Network (ZDE). Dlouhodobá zkušenost s realizací projektů podporovaných EU, vlastní řídicí a organizační systémy a certifikace podle mezinárodní normy ISO 9001:20016 umožňují Centru rychle a efektivně vyhovět požadavkům jednotlivých programů i klientů při dodržení vysoké kvality.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

Zůstanete v politice?

Pane Bartoši, nemyslíte, že jste se rozhodl unáhleně? Proč už nechcete být předsedou? Nebo to nechtějí jiní? Pokud je to tak, tak si neuvědomují, že strana stojí hlavně na vás. A co by mě taky dost zajímalo je, zda budete příští rok kandidovat do sněmovny?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Velká vlna solidarity ve věznicích pro lidi zasažené povodněmi

7:31 Vězeňská služba: Velká vlna solidarity ve věznicích pro lidi zasažené povodněmi

Již osm dní jezdí odsouzení z Věznice Kuřim dobrovolně a s plným nasazením pomáhat do zaplavených ob…