Widex: Moderní řešení nedoslýchavosti

16.11.2012 15:18 | Zprávy

Současný životní styl je daleko více než kdy dříve založen na komunikaci. Pro dobrou komunikaci však potřebujeme dobře rozumět svému okolí. V případě, že Vám lékař diagnostikuje nedoslýchavost, budete potřebovat sluchadlo.

Widex: Moderní řešení nedoslýchavosti
Foto: red
Popisek: Naslouchadlo Widex

Dánská společnost Widex, která je předním světovým výrobcem digitálních sluchadel, nyní přichází s nejmodernějšími digitálními sluchadly. Tato sluchadla bezdrátově komunikují mezi sebou, což vytváří dokonalý zvuk tak, jak ho slyší zdravý člověk. Levé sluchadlo si vyměňuje informace s pravým a prostorově tak modelují zvuk, takže je možné rozeznat, ze které strany zvuk přichází. Sluchadla dokáží zprostředkovat absolutně reálný zvuk.  Sluchadla Widex výborně spolupracují s dalšími zařízeními jako jsou mobilní telefony, televize nebo audiosystémy a to pomocí zařízení DEX. Přinášejí Vám přirozený zvuk, komunikaci v reálném čase bez zpoždění a ozvěny a domlouvají se s Vámi v českém jazyce. Vyžádejte si bezplatné zaslání informačních materiálů poštou (tel: 283 882 217, e-mail: info@widex.cz), další informace také na internetu

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APAS: Děti, závislé na sociálních sítích, a lidi, potřebující léčbu závislosti na alkoholu, hodila vláda přes palubu

19:15 APAS: Děti, závislé na sociálních sítích, a lidi, potřebující léčbu závislosti na alkoholu, hodila vláda přes palubu

Vláda na jednání o rozpočtu nedodržela svůj slib a nezajistila na příští roky potřebné finanční zaji…