Zoo Děčín se rozloučila s prázdninami v duchu loupežnických pohádek

31.08.2022 19:18 | Tisková zpráva

Rumcajs, Alibaba, Jánošík, Sarka Farka … tak to je jen malý výčet loupežníků, s kterými se v sobotu 27. srpna mohly děti potkat v děčínské zoologické zahradě.

Zoo Děčín se rozloučila s prázdninami v duchu loupežnických pohádek
Foto: Zoo Děčín
Popisek: Zoo Děčín

Konalo se zde již tradiční loučení s prázdninami, během kterého zoo opět zpříjemnila dětem návrat do školních lavic. „Příchozí čekala dobrodružná cesta plná loupežnických nástrah, které musely překonat. Nutno podotknout, že ne vždy se jednalo čistě o loupežnické řemeslo. Třeba v domácnosti u Rumcajse děti pomáhaly Mance s velkým prádlem. Anebo na stanovišti s Lotrandem a Zubejdou nařezaly dříví s panem Drncem. Na posledním soutěžním stanovišti s názvem Tajemství staré bambitky nakonec pověsily loupežnické řemeslo na hřebík,“ uvedla vedoucí marketingu Dagmar Floriánová. Akci si užilo téměř šest stovek návštěvníků.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

válka

Fakt si myslíte, že NATO, což jsme i my, chce válku s Ruskem? Máte proto nějaké důkazy? A myslíte si, že i Ukrajina chtěla válku s Ruskem? Podle mě jediný, kdo chce válku a začalo jí, je Rusko, které by evidentně chtělo obnovit i svůj vliv v Evropě po druhé světové válce.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Plzeňští celníci kontrolovali přepravu vybraných výrobků

22:04 Celní správa: Plzeňští celníci kontrolovali přepravu vybraných výrobků

Celní úřad pro Plzeňský kraj se v měsících dubnu a květnu zapojil do regionální kontrolní akce s náz…