Poslanec Dolejš je s covidem na kyslíku. Kdo vydrží do očkování, bude mít klid, vzkazuje

05.03.2021 10:22

Komunistický poslanec Jiří Dolejš skončil s onemocněním covid-19 na kyslíku v nemocnici, informoval o tom na sociální síti. „Ležím s kyslíkem a bojuji. Kdo vydrží do očkování, bude mít klid,“ připsal ke sdílené fotografii, na níž má nasazenou masku s kyslíkem.

Poslanec Dolejš je s covidem na kyslíku. Kdo vydrží do očkování, bude mít klid, vzkazuje
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Jiří Dolejš

„Kdo vydrží do očkování, bude to mít za sebou. Mě to po roce přece jen chytlo. S dýchacími problémy jsem šel na testy a nic. Ale plíce už byly chycené. Takže ležím s kyslíkem a bojuju,“ oznámil poslanec Dolejš svůj aktuální zdravotní stav na svém facebooku.

Pod příspěvkem mu brzké uzdravení přáli nejen ostatní uživatelé, ale také politici, kteří jej podpořili.

„Nikdo si nezaslouží ten virus. Držím palce, uzdravte se!“ napsal v následné diskusi pod příspěvkem eurposlanec Mikuláš Peksa (Piráti).

„Jirko, vím, co to je. Musíš bojovat!!!“ přidal se poslanec a starosta města Náchod Jan Birke (ČSSD), který se nedávno také vyléčil z komplikovaného průběhu nemoci covid-19 a z nemocnice se v minulých dnech vrátil domů.

„Držím palce,“ připojil poslanec Jaroslav Foldyna přání Dolejšovi, který byl ze sněmovních jednání omluven od úterý.

Slova podpory zazněla i z Hradu. „Držím palce, ať jste brzy zdráv. Hlavně žádné chmury, tahle bitva si žádá silnou mysl – a bude vyhráno!“ popřál politikovi mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček.

„Moravský všelék ti, Jirko, dovezu. Drž se a poslouchej sestřičky, ať si spolu brzo připijeme,“ vzkázal pak Dolejšovi jeho stranický kolega Leo Luzar.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID-19

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: nab

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…