Válek (TOP 09): Myslím, že některé spory jsou zbytečné a ne úplně šťastné

19.02.2021 14:51

Projev na 85. schůzi Poslanecké sněmovny 19. února 2021 k zákonu o zaměstnanosti

Válek (TOP 09): Myslím, že některé spory jsou zbytečné a ne úplně šťastné
Foto: TOP 09
Popisek: Vlastimil Válek

Děkuji, pane předsedající.

Já si myslím, že některé spory jsou zbytečné a ne úplně šťastné a budu strašně rád, když dojde pak k nějaké dohodě po tom návratu a dostaneme zákon, pro který budeme muset hlasovat. Mně je vždycky velmi nepříjemné, kdy se dámy přou, protože je obtížné se na některou z těch stran přiklonit. Proto jsem chtěl mluvit o něčem úplně jiném.

Anketa

Pokud by vláda vyhlásila totální a úplný lockdown na 14 dní, byli byste pro?

66%
34%
hlasovalo: 23233 lidí

Jednak se připojuji k předřečníkům a také si myslím, že zaměstnanci a vedení Sněmovny a obecně všichni, co se s nimi setkáváme, odvádí úžasnou práci a nemyslím si, že je potřeba to jakkoliv kritizovat. A mám dotaz, ať skončím nějakým pozitivním poselstvím pro nás a občany. Prostřednictvím pane přesedajícího pan poslanec Sklenák tady řekl zajímavou věc, že má v eRoušce dva pozitivní kontakty, nebo tři. A já teď úplně nevím, jaký je správný postup.

Protože tady máme pana ministra Vojtěcha, bývalého ministra, za kterého eRouška vznikla a určitě ví, jaký je správný postup, když se objeví informace v eRoušce, že mám pozitivní kontakt. Máme tady řadu odborníků, tak já bych moc prosil, jestli někdo z těch, co to ví, nebo eventuálně z vedení Sněmovny nám řekl - a tím se to dozví i občané - jaký je ten správný postup, když si mi v eRoušce objeví ty tři pozitivní kontakty. Co bych měl dělat. Já bych nerad, aby to vzbudilo v občanech pocit, že ten správný postup je začít pracovat v polovičním složení.

Děkuji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Lidé celého světa musí tlačit na politiky, aby to vraždění zastavili

7:02 Fiala (SPD): Lidé celého světa musí tlačit na politiky, aby to vraždění zastavili

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru.