Poslední příspěvky z profilů

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Jan Březina
Ing. Milan Urban
Ing. Milan Urban byl položen dotaz

ceny elektřiny

Pořád se mluví o zdražování elektřiny díky fotovoltaice. ČSSD tvrdí, že za to může vláda a ODS tvrdí, že podporu fotovoltaice podpořila ČSSD spolu s komunisty a lidovci. Jak to tedy je? Nejdůležitější na tom je, že to tak jako tak zaplatíme my, daňový poplatníci!!!

JUDr. Jiřina Rippelová
JUDr. Jiřina Rippelová vložil nový článek

Pamětní deska

Pamětní deska prof. Antonínu Friedlovi byla slavnostně odhalena na domě manželů Černých v Lerchově ulici. Tento dům prof. Friedl v roce 1912 vystavěl a řadu let v něm také žil.

Jaromír Štětina
Stanislav Eichler
Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

nákup přes prostředníky

Proč obhajujete nákup přes prostředníky na ministerstvu obrany? Selský rozum přece napoví, že přímé obchody vyjdou levněji, protože prostředník si na obchodu vždycky vezme provizi. V čem je podle Vás výhodnější nákup přes prostředníky?

Ing. Lucie Talmanová
Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg byl položen dotaz

Tanec mezi vejci

Média tvrdí, že vyjednávání v Praze se komplikují. Není to pro Vás tak trochu tanec mezi vejci? Když budete v koalici s Blažkem, lidi řeknou, že se nic nezmění. Když skončíte v opozici, Prahu přikryje velká koalice a nic se nezmění. A my, kteří jsme dali hlas TOP 09 příjdeme zkrátka…

JUDr. Stanislav Křeček
MUDr. Pavel Bém
MUDr. Pavel Bém byl položen dotaz

4 roky jste tu nebyl?

Pane Béme, kdesi jste prohlásil, že nenesete odpovědnost za prohru ODS v Praze. Jak to můžete říct, když jste poslední 4 roky řídil radnici. A to s většinou v zastupitelstvu, nemůžete se tak vymlouvat na koalici.

Jiří Paroubek
Přemysl Sobotka
Jan Březina
Ing. Martin Kocourek
PhDr. Ivan Bartoš
PhDr. Ivan Bartoš byl položen dotaz

co budete dělat?

Dobrý den, kolik vlastně piráti získali zastupitelů? A jak s nimi naložíte? Městská politika je přece jen od té nejvyšší asi dost odlišná

Jan Březina
Jan Březina byl položen dotaz

teror EU

Dobrý večer pane Březino, ochrňte nás před zbytečným diktátem z Bruselu. Chystá se šílený dohled nad financemi všech států. Můžeme se tomu ještě vůbec vyhnout?