Výsměch knížeti: Ktéé tomof muj, odpálil prý Klausův syn zástupce vydavatele MF Dnes

14.01.2013 11:34 | Zprávy

VIDEO Václav Klaus mladší si dělá legraci z prezidentského kandidáta Karla Schwarzenberga. Alespoň to tvrdí portál motejlek.com ekonomického publicisty a autora žebříčků nejbohatších Čechů a Slováků Miroslava Motejlka, o kterém se také hovoří jako o průkopníkovi placeného internetového zpravodajství v České republice.

Výsměch knížeti: Ktéé tomof muj, odpálil prý Klausův syn zástupce vydavatele MF Dnes
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg postupuje do druhého kola boje o Hrad

Právě na webu motejlek.com se objevila údajná reakce Václava Klause mladšího na nabídku z vydavatelství Mafra, pod které patří například deník MF Dnes, poptávající inzerci do přílohy o přijímacích zkouškách.

Klaus mladší, který řídí úspěšnou síť soukromých gymnázií, prý zareagoval na obchodní nabídku následovně: „Dobrý den, inzerujeme jen v nezávislých médiích, nikoli pobočkách volebních štábů. Vyřaďte si prosím naši adresu z Vaší databáze," napsal Klaus mladší s dovětkem „S pozdravem 'ktéé tomof muj, ktééé tomof muj' Václav Klaus, PORG".

Kníže „zapěl" českou hymnu

Tímto dopisem syn stávající hlavy státu a ředitel gymnázia PORG svérázně zareagoval na pokus Karla Schwarzenberga o zpěv české hymny, který se ale příliš nezdařil. Video s knížecím pěveckým výkonem se okamžitě stalo hitem internetu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hilšer před volbami vytáhl nákres: Rizikové vlivy na Českou televizi. Radí mu psychiatra

12:01 Hilšer před volbami vytáhl nákres: Rizikové vlivy na Českou televizi. Radí mu psychiatra

Senátor Marek Hlišer, který by si svůj mandát rád zajistil pro dalších šest let, vytahuje ve finále …