„Kamarádi“ Petra Pavla, kteří hodili dýmovnici na KSČM, opět v akci

24.09.2024 11:41 | Zprávy

Mezi „Havloidy“ a šéfkou komunistů Kateřinou Konečnou se rozhořela ostrá slovní přestřelka. Kvůli dýmovnicím před sídlem KSČM. Došlo na „šašky“, ale také na „bolševickou rudou ku**u“

„Kamarádi“ Petra Pavla, kteří hodili dýmovnici na KSČM, opět v akci
Foto: Repro YouTube
Popisek: Prezident Pavel na akci Havloids Memorial Clubu

Anketa

Ohrožuje vláda Roberta Fica demokracii na Slovensku?

hlasovalo: 20802 lidí
Komunisté v krajských volbách posílili. Zatímco po minulých volbách do krajů před čtyřmi lety jim vesměs zůstaly jen oči pro pláč, protože z většiny krajů jejich zastupitelé vypadli, po letošních krajských volbách může šéfka KSČM Kateřina Konečná slavit. Její kolegové uspěli v 11 ze 13 krajů. I když nikoli s komunistickými symboly na štítě, nýbrž pod deštníkem koalice Stačilo!, v jejímž rámci v evropských volbách uspěl také bývalý pirátský expert na oblast zdravotnictví Ondřej Dostál.

A některým lidem je návrat komunistů do drtivé většiny krajů trnem v oku. Dokonce až tolik, že se před pražským sídlem KSČM objevily pohozené rudé dýmovnice. Hodila je tam skupina motorkářů, o kterou se zajímá policie.

Šéfka komunistů Kateřina Konečná pár slovy počínání těchto motorkářů ohodnotila.

Pro mě jsou to šašci, kteří se tváří jako demokraté a přitom neumí bojovat demokraticky. V těchto krajských volbách jsme jako druzí, po ANO, posílili. Chápu, že to některým vadí. Pokud by ale něco vadilo mně, rozhodně bych to neřešila tím, že jdu někomu zničit majetek. Jsou to pouliční hrdinové, kteří si na hrdiny jenom hrají. Ale aby si to se mnou šli rozdat v nějaké debatě, to je ani nenapadne,“ uvedla.

Jenže tím to neskončilo.

Facebooková skupina Havloids Memorial Club Kateřině Konečné předala ostrý vzkaz.

„Přestaňte se ohánět demokracií, Vy bolš*vic*á, rudá k**do. Vaše zkurv**á partaj, která se hlásí k absolutně nedemokratické KSČ, která nikdy s nikým nediskutovala - naopak všechny pokusy o diskusi trestala lágrem - a která majetek lidem nejen ničila, ale i ve velkém kradla, si žádnou demokratickou debatu nezaslouží. Tak běžte do p*či i s vaším Husákem, Marxem, Leninem a podobnými b*z**anty a celou vaší partou d*m*ntních a senilních, kolaborantských ub*žáků... Stačilo!“ zahřmělo z facebookové skupiny Havloids Memorial Club.

Jenže netrvalo dlouho a Kateřina Konečná se znovu přihlásila.

„Skutečně trefní nositelé Havlova odkazu. Takto tedy vypadá ta pravda a láska?“ zeptala se.

 

Vzkaz pro Kateřinu Konečnou

Vzkaz pro Kateřinu Konečnou

 

Kateřina Konečná se hlásí o slovo

Podle reportéra Českého rozhlasu Ľubomíra Smatany si svědkyně útoku na centrálu KSČM povšimla, že měl mít jeden z motorkářů na bundě logo skupiny Havloids Memorial Club. Právě k jedné z akcí této skupiny se nedávno připojil též prezident Petr Pavel.

K jedné z nedávných akcí této skupiny se rovněž připojil prezident Petr Pavel. Stalo se tak na konci srpna na festivalu All American Fest, kde si prezident v triku s logem Harley-Davidson střihl i slavnostní zahájení a přítomným sdělil, že je potěšen, že mohl dorazit.

Po úvodních slovech se Pavel vydal mezi lidi a cestou zamířil přímo ke stánku Havloids Memorial Club, kde si zkusil právě disciplínu v podobě hodu „Jakešem do koše“. Prezident obdržel tři výtisky knihy „Miloš Jakeš – Příběh komunisty“ z roku 2019 a následně předvedl, jak umí mířit, když se je snažil vhodit do pár metrů vzdáleného rudého plastového košíku.

Motorkářská skupina, která se často odvolává na prvního polistopadového prezidenta Václava Havla a sdílí jeho fotografie, v posledních dnech na sociálních sítích sdílí fotografie představitelů koalice Stačilo!, vyobrazující je „bez mozku“.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Jan Skalický byl položen dotaz

To myslíte vážně, že tu žádné povodně nejsou?

A co to tedy podle vás je? Nestydíte se? Vždyť v důsledku povodní vyhaslo několik životů, spousta lidí přišlo o střechy na hlavou a o svůj majetek. To jste tak asociální nebo jste úplně mimo? A fakt myslíte, že má kdokoliv z této tragédie radost? Možná tak vy, jelikož jste ji evidentně zneužil ke sv...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 111 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Hřebejk, Novotný, Exner, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseJirka Nový , 24.09.2024 12:38:02
Až budou pánové zase mluvit o nízké inteligenci voličů, tak by se měli podívat do vlastních řad. Napadat komunisty v KSČM a ignorovat komunisty v ostatních stranách a hlavně toho rozvědčíka na hradě, to už vypadá na hodně veselý estrádní výstup. Možná, že to tak chtějí.

|  19 |  0

Další články z rubriky

Konec Bartoše: Fiala prý na Piráty chystá ještě horší léčku

13:38 Konec Bartoše: Fiala prý na Piráty chystá ještě horší léčku

Ivan Bartoš by se měl rozloučit s funkcí ministra pro místní rozvoj. Alespoň to si přeje premiér Fia…