„Sbohem Bidene. Volte Harrisovou.“ Soros rychle přesedlal

22.07.2024 16:06 | Monitoring

Alexander Soros, americký podnikatel z rodiny slavného miliardáře maďarského původu George Sorose, se rozloučil s dosluhujícím prezidentem Joem Bidenem a rychle podpořil jeho možnou pokračovatelku v prezidentském klání Kamalu Harrisovou.

„Sbohem Bidene. Volte Harrisovou.“ Soros rychle přesedlal
Foto: Repro Youtube
Popisek: Joe Biden a Kamala Harrisová

Americký prezident Joe Biden ani ne před 24 hodinami oznámil, že si to rozmyslel a již se nebude pokoušet obhájit prezidentský mandát. A Alexander Soros, podnikatel a syn slavného filantropa George Sorose, už jednoznačně podpořil dosavadní Bidenovu viceprezidentku Kamalu Harrisovou.

46. prezident USA Joe Biden oznámil, že nebude obhajovat svůj mandát. A Alexander Soros, americký podnikatel, se s Bidenem jako prezidentem rozloučil, byť skončí až za pár měsíců.

„Píšu to s těžkým srdcem. Joe Biden je patriot, muž, který vždy pracoval na sjednocení Ameriky a hájil důstojnost a blaho všech Američanů. Za čtyři roky udělal víc, než by si většina mohla za osm let snít. Bude si ho pamatovat jako amerického hrdinu, protože je. Děkujeme za Vaši službu,“ napsal Bidenovi na sociální síti X.

Alexander Soros promlouvá

A rychle podpořil Kamalu Harrisovou.

„Je čas, abychom se všichni sjednotili kolem Kamaly Harrisové a porazili Donalda Trumpa. Je to nejlepší a nejkvalifikovanější kandidát, kterého máme. Ať žije americký sen!“ Alexander Soros.

Alexander Soros promlouvá

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Korupce

Takových, co slibovali, jak zatočí s korupcí tu už bylo. V čem spočívá ten váš plán, jak s ní skoncovat? A za dobu, co jste ve sněmovně, předložili jste nějaký návrh, který by korupci zabránil? Jaký? Protože jak píšete, dochází k ní pořád

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Čas plyne, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseVal , 22.07.2024 16:22:11
a z darebáků se stávají hrdinové . Zapomene se i na to, jak Biden co by senátor souhlasil a podepsal nelidské bombardování Jugoslavie. To jsou ti hrdinové, politici kteří válčí v klidu , teple , spokojeni doma za stolem, zatímco nevinní umírají po tisících , umírají, jsou masakrováni proti jejich vůli. Oni jsou jen figury na šachovnici mocných . Jak dlouho budou lidé ochotni umírat za mocenské zájmy určité skupiny zmatků, kteří si usurpují právo na to, rozhodovat o osudu a životech většiny ??

|  6 |  0

Další články z rubriky

Na zemi, na vodě, ve vzduchu, ve vesmíru, na síti. Na GLOBSEC se řešila nová vojenská doktrína NATO

18:51 Na zemi, na vodě, ve vzduchu, ve vesmíru, na síti. Na GLOBSEC se řešila nová vojenská doktrína NATO

Jako „multidoménová operace“ je označována nová vojenská doktrína NATO, o které se diskutovalo na pr…