„Sjetej jak drak.“ Trump tlačí před čtvrtečním duelem na Bidena. Chce test na drogy

25.06.2024 20:20 | Monitoring

Bývalý prezident USA Donald Trump v pondělí v pořadu na síti Truth Social navrhl, aby se prezident Joe Biden před čtvrteční prezidentskou debatou podrobil testu na drogy. Zopakoval tak své dřívější výzvy k testování Bidena na drogy, protože někteří republikáni vyvozují, že dobrý výkon prezidenta v debatě může být pouze výsledkem toho, že bere drogy, uvádějí zahraniční média.

„Sjetej jak drak.“ Trump tlačí před čtvrtečním duelem na Bidena. Chce test na drogy
Foto: Repro Youtube
Popisek: Prezidentští kandidáti Donald Trump a Joe Biden

Bývalý prezident USA Donald Trump se nabídl, že se před čtvrteční debatou podrobí testu na přítomnost drog, pokud totéž učiní i prezident Joe Biden. Trump ve svém příspěvku napsaném velkými písmeny navrhl Bidenovi, aby se před debatou podrobil testu na drogy, a dodal, že on coby bývalý prezident by s tím ‚OKAMŽITĚ SOUHLASIL!!!‘,“ uvedl Trump prostřednictvím Truth Social, své vlastní platformy sociálních médií.

Anketa

Věříte státním institucím České republiky?

hlasovalo: 21262 lidí
Příspěvek byl zveřejněn den poté, co republikán Ronny Jackson (R-Texas) v rozhovoru pro Fox News požadoval, aby se Biden před čtvrteční debatou a po ní podrobil testu na drogy zvyšující výkonnost.

Trump se takto vyjádřil v pondělí prostřednictvím Truth Social, své vlastní platformy sociálních médií, uvedla televize Fox News.

Trumpova výzva je opakováním podobného komentáře, který pronesl v dubnu, kdy po tvrzení, že prezident „byl sjetej jak drak“ během svého projevu o stavu Unie, vyzval Bidena, aby souhlasil s debatou a s testem na přítomnost drog před touto událostí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Mír

Dobrý den, je pravda, že ANO mluví o míru již dlouho, byť si myslím, že by si ho přáli i ostatní strany i státy, ale ptám se, máte také návrh, jak ho dosáhnout? Máte dojem, že Rusko si mír přeje, a že bude ochotné přistoupit na nějaký kompromis? Zatím si podle mě klade dost nereálné požadavky. Nebo ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

A co moje matka? Z Ukrajiny unikl dopis o tamních poměrech

11:14 A co moje matka? Z Ukrajiny unikl dopis o tamních poměrech

Ukrajina se snaží řešit nedostatek vojáků zavedením nového mobilizačního zákona, který však způsobuj…