„Součkovy popravy.“ Xaver doporučil Fridrichové noční práci. Šarapatka vrací úder

04.08.2024 9:46 | Monitoring

Moderátor soukromé televize XTV Luboš Xaver Veselý se ostře obul do Moderátorky ČT Nory Fridrichové. „Ona ještě, jak není moc chytrá, o to víc je sebevědomá,“ vypálil mimo jiné do kamer na hlavní tvář pořadu 168 hodin, který se ruší. Komentátor Petr Holec Xaverovi Veselému přizvukoval. Když to viděl někdejší člen Rady ČT Zdeněk Šarapatka, tak se neudržel a Noru Fridrichovou se jal bránit.

„Součkovy popravy.“ Xaver doporučil Fridrichové noční práci. Šarapatka vrací úder
Foto: Repro: YouTube
Popisek: Xaver Luboš Veselý s Petrem Holcem na Xaver Live

„Součkovi fandíme, pane Holče,“ volá na videu kolujícím po sociální síti Facebook moderátor soukromé televize XTV Luboš Xaver Veselý a přiťukává si s komentátorem stejné televize Petrem Holcem.

„Já mu fandím od začátku, protože to je sisyfovský boj,“ přisadil si Holec.

Luboš Xaver Veselý poté uhodil na pořad 168 hodin a v jednom balíku do toho přidal i Noru Fridrichovou.

„Tenhleten pořad, kterej byl blbej a hlavně brutálně nevyváženej. Ona dostala vytýkací dopis. A pozor, ona má tak velký pr*ser, protože bossovala,“ upozornil Xaver Veselý na šikanu podřízených. „A ona ještě, jak není moc chytrá, o to víc je sebevědomá.“ Nechal se slyšet moderátor soukromé televize.

„Tak jak to pak má vypadat v té České televizi, když se tam bossují a mňoukaj?“ ptal se hned Holec v narážce na Marka Wollnera, dnes již bývalého tvůrce Reportérů ČR. Po jedné ze svých podřízených měl chtít, aby zamňoukala.

Xaver Veselý hned přidal svůj pohled na vyváženost pořadu Nory Fridrichové. „Ono to bylo tak po Vaškovsku, trošku,“ pravil Xaver Veselý.

Poté doporučil, co by Nora Fridrichová mohla v ČT dělat, pokud tam zůstane.

„Paní novinářka, která neumí skrýt svoje preference. Politické, životní a tak. Takže, jestli je potřeba, aby něco moderovala, tak já bych jí dal hezky nějaký magazín z neděle na pondělí o půl třetí ráno premiéra. Na dvacet minut,“ doporučoval Luboš Xaver Veselý.

Prozradil, že dnes je velmi rád, že jako člen Rady ČT hlasoval pro zvolení Jana Součka generálním ředitelem ČT. „Přinejmenším tady za to,“ naznačil v řečech o konci pořadu 168 hodin. „Jsou to nepoctiví lidé. V médiu veřejné služby nemůže dělat takováhle paní. A já vždycky připomínám znovu a znovu a do konce svých posledních dní to budu říkat: vzpomeňte si, co tým téhle dámy provedl s tehdejší ministryní financí Schillerovou a s její angličtinou,“ podotkl Luboš Xaver Veselý.


Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

zbraně

Dobrý den, nemám zbraň ani se v tom nevyznám, ale dosud jsme myslela, že kdo chce mít zbrojní průkaz, musí složit nějaké psychotesty. Byla jsem tak dost překvapená, když jsem si zde přečetla váš článek, kde píšete, že to tak není. Na druhou stranu, podle mě, když bude chtít někdo, kdo to nemá v hlav...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Fridrichová a Moravec, pilíře propagandy naší vládní junty., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusefuki , 04.08.2024 11:36:21

|  20 |  0

Další články z rubriky

Ševčík u hromady dřeva a české vlajky odhalil Fialův rozpočet

13:50 Ševčík u hromady dřeva a české vlajky odhalil Fialův rozpočet

Docent Miroslav Ševčík promluvil pro server ParlamentníListy.cz. Promluvil ze Zlatých hor na severu …