Jsi gauner a zločinec, tak pryč ze země, navrhuje Okamura

12.05.2024 15:22 | Ze sítí

Lídr SPD Tomio Okamura v dnešním videu deklaroval, že chce vyhostit cizince, kteří u nás spáchali úmyslný trestný čin. „Protože dnes - oni si řeknou: Tady si něco odpykáme a pak tady budeme dál žít v České republice. A my to chceme změnit," uvedl Okamura.

Jsi gauner a zločinec, tak pryč ze země, navrhuje Okamura
Foto: archiv
Popisek: Lídr SPD Tomio Okamura na besedě v Praze

„Také vám vadí trestná činnost cizinců v České republice? Hnutí SPD připravilo změnu trestního zákona, aby cizinci, kteří mají v České republice povolení k pobytu a spáchají úmyslný trestný čin, tak aby automaticky byli po odpykání trestu vyhoštěni z území České republiky bez možnosti návratu. Dnes je tomu jinak. Takže přestože tady páchají například trestnou činnost, tak po odpykání trestu mohou nadále pobývat na území České republiky. A to si myslím, že není dobré," zmínil Okamura ve svém videu.

„Ten náš návrh směřuje k tomu, aby to bylo od začátku pro tyto cizince odrazující. Protože dnes je to tak, že oni si řeknou: Tady si něco odpykáme a pak tady budeme dál žít v České republice. A my to chceme změnit," uvedl Okamura a vyzval všechny o komentáře pod svým videem.

„To jsem si myslel, že to tak funguje. Takže ne? Co to máme za vládu. Prostě jsi gauner a zločinec, tak pryč ze země," rozčílil se v diskuzi jeden z diskutujících.

„Hned vyhostit!!! Proč je máme v kriminále živit z našich daní. Ty mladé Ukrajince, kteří tu vraždili a znásilňovali ihned předat na hranicích jejich policii a okamžitě by byli deportováni do války, myslím, že by to byl spravedlivý trest," dodává další. 

„Okamžitě vyhodit a vůbec sem nepouštět cizince, který se tady tak jako tak neumí chovat!!!!" zmínil další.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hrajou o čas.“ K vládě se vyjádřili umělci. Jeden z nich tuší „držkopád“

22:07 „Hrajou o čas.“ K vládě se vyjádřili umělci. Jeden z nich tuší „držkopád“

„Bude to ve finále držkopád… Jako na lodi Bounty. Tohle se v lepší společnosti nedělá.“ Tak hodnotí …