Lhala Dagmar Havlová? Ti, po kterých chtěla házet vejce, se ozvali

16.06.2021 17:43 | Zprávy

Spolek Prázdné domy mapující opuštěné nemovitosti na území České republiky rázně vyvrací některá nařčení Dagmar Havlové. Té před pár dny prošla pod vilou skupinka turistů, která se na tři minuty zastavila pod jejími okny. „Necítíme k paní Havlové žádnou zášť, přestože to byla ona, kdo nás na veřejném prostoru natáčel a potom video zveřejnil,“ napsali v reakci. Na závěr dodávají, že veškeré příjmy z prohlídek dávají na opravu památek. Jedna památka má navíc dost blízko k Havlovým.

Lhala Dagmar Havlová? Ti, po kterých chtěla házet vejce, se ozvali
Foto: screen: Instagram D. Havlové
Popisek: Turisté před domem D. Havlové

Dagmar Havlová obdržela reakci na svůj tři dny starý útok vůči spolku Prázdné domy. Před domem se jí nashromáždili turisté, jimž průvodce vyprávěl o historii objektu. Havlovou celá věc nazlobila a v diskusi uvažuje o tom, že příště vezme hadici s vodou či plato vajec. „Nedělní klid. Už toho mám dost. Už jsem rozčilená! Nejsem muzeum!!!!! Prosím snažně!!! Nevíte, kam se obrátit? Stojí tady zástup za zástupem. Pište mi do zpráv. Děkuji moc! Vám klidný a nikým nerušený odpočinkový víkend,“ napsala Havlová, jež sdílela i video, jak celá akce vypadá.

„Asi dvacet minut tady žvaní,“ je slyšet na videu hlas Havlové. Lidé na ni také mávají. „Zatím vím, že pán pracuje na státním zastupitelství, tudíž si ho platíme z daní a tady si inkasuje 150 Kč za jednoho člověka,“ podotkla Havlová následně v diskusi.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Ministerstvo zahraničí

Pane prezidente,proč si myslíte,že Lipavský je dobrý ministr zahraničí?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Popřála k vítězství. To stačilo. I Hrušínský šel vynadat Maláčové za Konečnou

22:30 Popřála k vítězství. To stačilo. I Hrušínský šel vynadat Maláčové za Konečnou

Zvolení bývalé ministryně práce a sociálních věcí Jany Maláčové novou předsedkyní Sociální demokraci…