Matka pěti dětí zabita „nelegálem“. Clinton ukázal na Bidena a Harrisovou. I rodina oběti

15.10.2024 22:37 | Monitoring

Rodina zavražděné Američanky a matky pěti dětí Rachel Morinové, jejíž podezřelý vrah vstoupil do USA nelegálně, viní Bidena a Harrisovou, že nechali do země proudit nelegální imigranty, a chválí bývalého prezidenta Billa Clintona, že otevřeně přiznal, že lepší ochrana hranic mohla zachránit životy.

Matka pěti dětí zabita „nelegálem“. Clinton ukázal na Bidena a Harrisovou. I rodina oběti
Foto: Repro Youtube
Popisek: Kamala Harrisová v pořadu 60 Minutes

„Kdyby byly hranice zabezpečeny a řádně prověřené, Laken Riley, Rachel Morinová a mnoho dalších Američanů by dnes žilo,“ uvedla podle televizní stanice Fox News Patty Morinová prostřednictvím svého právníka pro Fox News Digital. Morinová chválila exprezidenta Clintona, který poukázal na selhání administrativy v ochraně hranic, což má za důsledek proudění nelegálních imigrantů do země.

Clinton zdůraznil zdrcující pravdu, kterou současná Bidenova administrativa odmítá uznat, a sice, že žádné hraniční kontroly a nesprávné prověřování stojí americké životy. „Kdyby byli všichni řádně prověření, tak by se to asi nestalo,“ řekl Clinton v neděli v Georgii na předvolební kampani viceprezidentky Kamaly Harrisové.

Harrisová je nazývána jako pohraniční car, za prezidenta Bidena se měla ujmout vedení při řešení krize na hranicích a byla široce kritizována za masivní příliv migrantů v prvních třech letech Bidenovy administrativy. Některá policejní oddělení ji proto obviňují z nárůstu kriminality migrantů. Bývalý prezident Donald Trump prohlásil, že Kamala Harrisová do USA vpustila 20 milionů nelegálních migrantů. 

Celní a pohraniční služba ale naopak tvrdí, že migranti, na které narazí při pokusu o nelegální překročení hranic, jsou prověřováni a kontrolováni.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

nelegální migrace

Tvrdíte, jak víte, co a jak se musí změnit, aby se zastavila nelegální migrace. Můžete být konkrétnější nebo zůstanete jen u této fráze, kterou od politiků slyšíme neustále?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Hašková Coolidge proti Albrightové. Rána za bombardování Srbska

18:54 Hašková Coolidge proti Albrightové. Rána za bombardování Srbska

Česko-americká diplomatka a bývalá vysoká úřednice Bílého domu Eliška Coolidge Hašková doufá, že pre…