Obamův bratr volí Trumpa

05.09.2024 13:47 | Monitoring

Jmenuji se Obama a volím Trumpa. Proč? Nevlastní starší bratr Baracka Obamy nešetří ostrými slovy na adresu demokratů.

Obamův bratr volí Trumpa
Foto: archív autora
Popisek: Obama

44. prezident USA Barack Obama má bratra. Staršího nevlastního bratra Malika Obamu, který má dvojí občanství – občanství Keni a Spojených států. Od roku 2016 se Malik Obama registroval coby americký volič, ale pokud by někdo čekal, že je registrovaný jako volič demokratické strany, v níž je jeho bratr stále vlivnou postavou, spletl by se. Malik Obama zdůrazňuje, že je voličem Donalda Trumpa. A vysvětluje proč.

„Jsem Malik Obama. Jsem registrovaný republikán a volím prezidenta Donalda Trumpa,“ napsal na sociální síti X starší nevlastní bratr exprezidenta Spojených států.

Na sociálních sítích se Malik Obama vyjadřuje ostře proti právu na potrat. Reprodukční svoboda, za kterou bojuje prezidentská kandidátka demokratů Kamala Harrisová a její kandidát na viceprezidenta Tim Walz, není podle nevlastního bratra 44. prezidenta USA nic jiného, než zachování práva na potrat.

Podle Malika Obamy není právo na potrat ničím jiným než právem na vraždu.

Malik Obama promlouvá

Když popisuje demokraty jako politickou sílu, vidí je především jako advokáty práva na potrat, poté také jako obhájce stejnopohlavních manželství, obhájce možnosti změnit si pohlaví, zastánce ilegální migrace a k tomu ještě jako lidi, kteří kryjí volební podvody.

Zkrátka a dobře, pro americké demokraty nemá vlídného slova. Místo vlídných slov připomíná, že demokraté jsou politicky už tak daleko nalevo, že jejich řady opustil i Robert F. Kenedy mladší, jehož strýc J. F. Kennedy byl také prezidentem za demokraty. Než byl v roce 1963 v Dallasu zastřelen.

Malik Obama promlouvá

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

MUDr. Raduan Nwelati byl položen dotaz

Garance státu

Neměl by kromě cen energií, stát garantovat lidem hlavně dostupné bydlení a taky ceny potravin? Máte dojem, že to tato vláda dělá?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

xxxx, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuselubkral , 05.09.2024 14:12:43
Asi je to slušnej člověk....

|  5 |  0

Další články z rubriky

„Jestli ty volby nezajistíte, já je napadnu.“ Šlachta pohrozil Pekarové

22:08 „Jestli ty volby nezajistíte, já je napadnu.“ Šlachta pohrozil Pekarové

V pátek a v sobotu Česko čekají krajské a senátní volby. Jak budou vypadat v zasažených regionech a …