Ukrajina? Po smrti Michalika ukázána jeho starší slova. Mrazivá

13.06.2022 7:45 | Ze sítí

V neděli náhle zemřel Věslav Michalik, místopředseda STAN. Prý na výletě v horách. Politici hnutí STAN, ale i kolegové z dalších stran, jsou skonem muže, který byl podle nich plný života, zdrceni. Ozval se premiér Petr Fiala (ODS) i předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09). Lucie Potůčková, starostka Mladých Buků v Krkonoších a poslankyně za STAN, připomněla, že Michalik uvažoval jako šachista a viděl některé věci dříve než ostatní lidé. I pokud šlo o Ukrajinu.

Ukrajina? Po smrti Michalika ukázána jeho starší slova. Mrazivá
Foto: CNN Prima NEWS
Popisek: Věslav Michalik

V pouhých 59 letech náhle zemřel Věslav Michalik, někdejší kandidát na ministra průmyslu a dlouholetý starosta Dolních Břežan. O jeho skonu jako první promluvil předseda STAN Vít Rakušan.

„Zemřel Věslav Michalik, místopředseda hnutí STAN, skvělý starosta Dolních Břežan a můj dobrý přítel. Nenacházím slov. Upřímnou soustrast všem blízkým,“ napsal Rakušan na Twitteru.

Upřímnou soustrast rodině vyjádřilo celé hnutí STAN.

„Zastihla nás nesmírně smutná zpráva. Zemřel Věslav Michalik, dlouholetý starosta Dolních Břežan a náš místopředseda. Bude nám všem moc chybět. Upřímnou soustrast rodině. Ti, kdo jste jej znali, věnujte mu prosím tichou vzpomínku,“ napsalo hnutí STAN.

zemřel Věslav Michalik

zemřel Věslav Michalik

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Marie Jílková byl položen dotaz

Zkrácené úvazky

Paní Jilková, chlubíte se podporou zkrácených úvazků. Ale nemáte dojem, že je jich u nás pořád žalostně málo? Co s tím hodláte dělat? Protože už jste u vlády dost dlouho a situace je pořád stejná. Navíc vzhledem k nízkým mzdám, s kterými také nic neděláte, se ty zkrácené úvazky až na výjimky nevypla...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Povodňová daň? Soukup vládě počítal, kde může ušetřit. Vzal to od Ženíška

22:09 Povodňová daň? Soukup vládě počítal, kde může ušetřit. Vzal to od Ženíška

V předvolební superdebatě před krajskými a senátními volbami České televize nesmějí vystoupit ti, kt…