VIDEO Břeclav: Policejní honička s dodávkou plnou migrantů nedopadla dobře

01.10.2022 10:21 | Ze sítí

Honička policie s dodávkou s migranty skončila v sobotu dopoledne v Břeclavi vážnou nehodou. Za poslední týden je to už druhý případ. V úterý jihomoravští policisté vůz s migranty dopadli až na Slovensku.

VIDEO Břeclav: Policejní honička s dodávkou plnou migrantů nedopadla dobře
Foto: Policie ČR
Popisek: Jihomoravska policie pronásleduje dodávku s migranty

V sobotu došlo na silnici v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji k vážné nehodě. Předcházela jí honička policejního auta s vozem s migranty, skončila vážnou nehodou. „Aktuálně došlo k pronásledování dodávky s migranty, kdy měl převaděč v Břeclavi vážnou nehodu. Na místě jsou zranění,“ uvádí Policie ČR na svém facebooku.

Během ujíždění se převaděč snažil pronásledující služební vozidlo dokonce vytlačit ze silnice. U nehody zasahují složky integrovaného záchranného systému.

Vůz s migranty naháněli policisté i v úterý. Podařilo se jim dopadnout muže, který převážel migranty ze Slovenska do Česka. Vše začalo u břeclavského nákupního centra, kde vystoupilo z dodávky 23 migrantů. Místní hned zavolali policii, ta ale dodávku zahlédla až u slovenských hranic.

Honička vyvrcholila u obce Lozorno, kde řidič zajel s vozem do pole a utekl do lesa.

Letos jihomoravská policie zajistila přes 8000 cizinců a zadržela 65 převaděčů. Ty policisté stíhají pro organizování a umožnění nedovoleného překročení státní hranice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…