Video letí sítěmi: Trump smaží hranolky u „mekáče“ a směje se Harrisové

21.10.2024 21:21 | Monitoring

Bývalý šéf Bílého domu a republikánský kandidát na prezidenta Donald Trump sklízí pozitivní ohlasy poté, co v neděli odpoledne v Pensylvánii připravoval hranolky zákazníkům McDonald’s. Setkal se zde s pensylvánskými voliči, někteří na něj naléhali, aby se ze Spojených států nestala Brazílie. Nechyběl ani peprný vzkaz demokratické kandidátce, současné viceprezidentce Kamale Harrisové.

Video letí sítěmi: Trump smaží hranolky u „mekáče“ a směje se Harrisové
Foto: X
Popisek: Donald Trump obsluhoval zákazníky McDrivu

„Hledám práci, vždy jsem chtěl pracovat v mekáči,“ řekl Trump, když vstoupil do podniku a potřásl si rukou s majitelem. Ze své krátké směny zveřejnil videa i fotografie s popiskem, že práce v McDonald’s byla zábavná.

Bývalý americký prezident Donald Trump si v řetězci rychlého občerstvení oblékl pracovní zástěru a učil se dělat hranolky, ty pak i s hamburgery rozdával nadšeným zákazníkům v McDrivu.

 

 

„Prezident Trump se stal prvním a jediným kandidátem na prezidenta v roce 2024, který pracoval v McDonald’s,“ napsal účet X podporující Donalda Trumpa a dodal, že média hlavního proudu nechtějí, aby taková věc byla sdílena.
 

Restauraci McDonald’s obklopily tisíce Trumpových příznivců, protože Trump strávil odpoledne prací jako kuchař hranolků poté, co obvinil viceprezidentku Harrisovou, že lhala o práci v restauraci rychlého občerstvení. Ta se totiž svěřila, že v 80. letech pracovala pro McDonald’s během studií v Kalifornii. Z toho si Trump dělal nyní legraci se slovy, že nyní pracoval v McDonald’s o patnáct minut déle než ona.

Zákazníci byli obsluhou ze strany Donalda Trumpa mile překvapeni. Vyjadřovali mu podporu a vyslovili i svá přání. „Pane prezidente, nedovolte, aby se Spojené státy staly Brazílií!“ žádala Trumpa žena, která si od něj vyzvedávala jídlo v okénku McDrivu. Když ji republikánský kandidát na prezidenta přislíbil, že vynaloží úsilí na to, aby byla v Brazílii situace lepší, poděkovala mu a potřásli si společně rukou.

 

 

Tento moment lidi zaujal, na sociální síti jej komentovali následujícími slovy: „Brazilský přistěhovalec prezidentu Trumpovi v McDonaldu: ‚Pane prezidente, prosím, nedovolte, aby se Spojené státy staly Brazílií!‘ To zhruba přesně vystihuje to, za co bojujeme. Naprosto neuvěřitelný moment,“ zní jeden z komentářů k setkání Trumpa s voliči během práce ve fast foodu.

 

 

Komentátor a influencer Ondřej Tesárek Trumpovi za jeho kampaň zatleskal: „Půl roku čekám, jak to Donald Trump posere. On se místo toho dostal na svůj vrchol. Za mě je hotovo. Nikdy jsem nic takovýho v politice neviděl. Odraz ode dna až na vrchol. Chystám si kýble na levicové slzy. Jsem nadšenej,“ uvedl.

 

 

Mluvčí Harrisové Trumpovu návštěvu restaurace označil za příklad jeho „zoufalství“. Harrisová v neděli během kampaně v Georgii oslavila své kulaté narozeniny.

Prezidentské volby se ve Spojených státech uskuteční za více než dva týdny 5. listopadu.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Důchodová reforma

Jak vysvětlíte, že teď kritizujete vládu za navyšování věku odchodu do důchodu, přitom to není tak dlouho, co jste to taky navrhovala a tehdy vás zastavila Maláčová? A druhá věc, co mě zajímá, jestli máte připravenou nějakou vlastní důchodovou reformu, protože když jste byli ve vládě, tak jste s žád...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 4 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

„Babiš nebyl agent StB.“ Rána ze Slovenska. Odpůrci bez sebe: Hnus. Nehoráznost

18:50 „Babiš nebyl agent StB.“ Rána ze Slovenska. Odpůrci bez sebe: Hnus. Nehoráznost

Slovenské ministerstvo vnitra uznalo, že Andrej Babiš byl neoprávněně evidován jako agent StB v někd…