Výbušné dění v USA! Bidenova vláda obviněna z masivní cenzury. Obětí cenzorů i prezident. Omylem

02.02.2023 18:40 | Ze sítí

Jak cenzoři omylem zablokovali i účet prezidenta Bidena. Pod tímhle úsměvným titulkem se skrývá důležitý a zajímavý článek o probíhajícím soudním sporu Missouri versus Biden. V něm je obviněno sedmašedesát osob a vládních agentur včetně FBI z porušování svobody slova garantované prvním dodatkem Ústavy.

Výbušné dění v USA! Bidenova vláda obviněna z masivní cenzury. Obětí cenzorů i prezident. Omylem
Foto: Hns
Popisek: Americká svoboda, ilustrační koláž

Zmíněný článek sepsal a vydal v pondělí na webu Sýr zdarma, který nese podtitulky "Každý týden čtení pro svobodomyslné" a "Myši umírají v pastích, protože nechápou, proč je ten sýr zdarma. Stejně jako v socialismu" Stanislav Spurný. Pojednává o soudním sporu, který by měl plnit stránky zahraničních rubrik tuzemských mainstreamových médií, ale není tomu tak. Nicméně dnes ho přetiskl Neviditelný pes a my v tom se svolením autora pokračujeme.

Aby bylo jasno!

Nejdříve ale vysvětlení, aby v tom někdo nehledal dezinformační "spiknutí dezolátů". Podnikatel Stanislav Spurný poměrně nový web Sýr zdarma provozuje. U článku uvádí jako zdroj stránky New Civil Liberties Alliance, což je podle jejich slov "nestranná, nezisková skupina pro občanská práva založená prominentním právním vědcem Philipem Hamburgerem, aby chránila ústavní svobody před porušováním ze strany státní správy." Její soudní spory, jak se píše dál, se snaží zkrotit nezákonnou moc státních a federálních agentur a podporovat nové hnutí za občanské svobody, které pomůže obnovit základní práva Američanů.

Neviditelný pes má ve svém podtitulku: "První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996." A nyní už samotný článek, jenž je uveden větami: "Soudní spor, který probíhá v USA již několik měsíců, se zabývá cenzurou na sociálních sítích na žádost vlády. Veřejně dostupné důkazní materiály přinášejí řadu detailů, jak taková cenzura ve veřejném prostoru fungovala," přetiskujeme v plném znění...

A už to začíná...

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

V, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusetirhonza , 02.02.2023 19:11:13
Česku toto zatím nehrozí Rychetský bdí.

|  7 |  0

Další články z rubriky

Na zemi, na vodě, ve vzduchu, ve vesmíru, na síti. Na GLOBSEC se řešila nová vojenská doktrína NATO

18:51 Na zemi, na vodě, ve vzduchu, ve vesmíru, na síti. Na GLOBSEC se řešila nová vojenská doktrína NATO

Jako „multidoménová operace“ je označována nová vojenská doktrína NATO, o které se diskutovalo na pr…