Ivo Valenta: Svoboda slova, rovnoprávnost i demokracie v Evropě dostává na frak

24.09.2022 19:33 | Komentář

Nastává doba poklonkování a bonzování. Otevřená evropská náruč směrem k migrantům tak přináší i situace, které jsou pro mne naprosto nepřijatelné. Tohle je jedna z nich. Původem česká spisovatelka a novinářka, žijící ve Švédsku, se údajně mediálně zastala teprve devítileté školačky a za to jí soud napařil tučnou pokutu.

Ivo Valenta: Svoboda slova, rovnoprávnost i demokracie v Evropě dostává na frak
Foto: archiv I. Valenty
Popisek: Ivo Valenta

Školáci měli sehrát jakési představení, v jehož rámci se vcítí do pocitů dětí různých náboženství. Jako první se vyučovalo křesťanství. Muslimské děti mohly třídu opustit. Když však přišel na řadu islám, křesťanské děti tuhle šanci nedostaly. Jedna z holčiček – křesťanka – však odmítla psát, že patří Alláhu, a výuky se zúčastnit odmítla. To vyvolalo velké pozdvižení u muslimů – pochopitelně beztrestné.
Kauzy se však ujala novinářka a ta již potrestána byla. Bohužel není apríl, jde o skutečnou situaci. Ačkoliv neznám detaily celé kauzy a o příběhu vím jen z médií, jisté je, že se Evropa vrací do totalitní éry, z čehož je mi hodně smutno...  Zelenou mají menšiny a přistěhovalci, přičemž bohužel není všem měřeno stejným metrem a pro každého platí jiná pravidla. Je to v pořádku?

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…