Milan Knížák: Rušitelé - ručitelé

15.10.2024 15:16 | Glosa

Glosa Milana Knížáka.

Milan Knížák: Rušitelé - ručitelé
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

Válka na Ukrajině se chýlí ke konci, ale ne způsobem, který si představovala naše vláda v čele s premiérem Fialou. Je-li pravda, že vláda dala záruky na půjčky Kyjevu z jiných zemí, tedy nejen Česka, považuji to za trestuhodné. A k tomu je nutné ještě připočítat půjčky přímo od nás plus rozsáhlé podpory ukrajinských emigrantů.

Jak si může vláda dovolit rozhazovat miliardy, které jí nepatří!?

Po sté zdůrazňuji, že vláda žádné peníze nemá, jsou to naše peníze, nás všech a tedy nám všem je vláda odpovědná.

Politici jsou námi voleni, aby udržovali v zemi pořádek a prosperitu. Na všechny zásadní věci se musí zeptat nás, občanů ČR.

Válečné výdaje mohou znamenat ožebračení země v budoucnu. Strašení Ruskem a Čínou a příště i Marťany je ošumělá politika.

„Cena StB“ - Milan Knížák, blokovaná osoba No IV. Kategorie nebezpečnosti, registrační číslo 30277 datum zavedení 10.12.1966, Útvar S STB Praha

Publikováno se svolením autora z webu https://www.milanknizak.com.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Mgr. Rudolf Salvetr byl položen dotaz

Chápu vás dobře, že máte dojem, že žijeme v blahobytu?

A k tomu navyšování věku odchodu do důchodu. Proč bychom měli do důchodu odcházet skoro nejdéle ze všech zemí v EU? Vám se to říká, že se dá po 60 pracovat, když jste v politice. Ta se opravdu dá dělat i v pozdějším věku, ale jak k tomu přijdou lidé, co dělají třeba manuálně, jsou celý den na nohách...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Milan Knížák: Rušitelé - ručitelé

15:16 Milan Knížák: Rušitelé - ručitelé

Glosa Milana Knížáka.