Řešení problémové situace kolem výživy dětí a mládeže bych viděl spíše v důsledné kvalitě českých potravin, dále pak v jejich bohatém výběru a rozmanitosti.
Pamatuji léta, když jsem ještě studoval na JG v Náchodě, tak místní pan ředitel zakazoval prodej tradiční české kofoly, dále se mu nelíbil návrh ohledně prodávání kapučína a dalších kávových nápojů.
Na JG jsem dával najevo, že v jižních zemích Evropy zcela běžně děti pijí kapučíno, neboť je to tradiční a vynikající nápoj, jenž zlepšuje náladu a další oblasti zdraví, a to v ranních a odpoledních hodinách.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV