Podívejte se do Německa. Okamura k těm, kdo by ho za obrázek hnali před soud

24.08.2024 13:27 | Rozhovor

„Nože samy nikoho nepobodají,“ říká Tomio Okamura v reakci na dění v sousedním Německu. Tam ministryně vnitra navrhuje řešit dramatický nárůst útoků bodnými zbraněmi zákazem nošení nožů na veřejnosti. Česká SPD chce spíše řešit problém osob, které se těchto zbraní zmocňují. Kampaň, podle Okamury zcela adekvátní alegorie, ale zatím hnutí vynesla jen trestní oznámení od Jiřího Pospíšila.

Podívejte se do Německa. Okamura k těm, kdo by ho za obrázek hnali před soud
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura, předseda SPD

Německá vláda minulý týden prostřednictvím kancléře Olafa Scholze oznámila okamžité zastavení nové vojenské pomoci Ukrajině, aby tak snížila rostoucí deficit veřejných financí, zejména rostoucí schodek státního rozpočtu. Měla by se nad náklady této operace zamyslet i česká vláda?

Ano. Vláda Petra Fialy by podle SPD měla postupovat stejným způsobem. Posílání financí z českého státního rozpočtu a zbraní za české veřejné peníze na Ukrajinu v době, kdy setrvale roste český státní dluh a jenom náklady na jeho splácení se pohybují ročně ve výši 95 miliard korun, je potřeba ukončit. Připomenu, že SPD je jedinou stranou ve Sněmovně, která hlasuje proti posílání peněz a zbraní Ukrajincům a na Ukrajinu. Podobně je pro nás nepřijatelné, aby byl návrh státního rozpočtu na příští rok připravován s dalším astronomickým deficitem 235 miliard korun.

Jsme tedy toho názoru, že ČR by měla zvolit stejné řešení jako Německo a zastavit finanční a vojenskou podporu ukrajinského režimu, která jen prodlužuje válečný konflikt na Ukrajině a způsobuje smrt dalších a dalších tisíců osob, hlavně civilistů. Nechceme eskalovat válku a nechceme, aby museli na Ukrajině bojovat a umírat čeští občané, protože Fialova vláda se do konfliktu stále více zapojuje. Zároveň by měla vláda Petra Fialy navrhovat vyrovnané státní rozpočty a řešit příjmy státního rozpočtu jiným způsobem než plošným zvyšováním daní v rámci tzv. „vládního konsolidačního balíčku“.

Ještě připomenu, že ve vysílání francouzského televizního kanálu LCI o aktuální ukrajinské ofenzívě v ruské oblasti Kursk se na obrazovce v záběru nečekaně objevil ukrajinský voják se symbolem nacistických jednotek SS na přilbě.

Ano, to jsme viděli. A z tohoto záběru dovozujete co, prosím?

To, že ukrajinští vojáci fandí německým nacistům, vědí všichni, jen se o tom raději nemluví. Češi si toho mohli všimnout už v momentu, kdy se v médiích objevil český tank darovaný Ukrajině pomalovaný nacisty používanými trámovými kříži.

Rozdíly tu ale jsou. Kdykoli totiž ukrajinští politici ujedou a někde oficiálně velebí banderovské zločiny, velmi hlasitě se ozývají například Poláci. Jakkoli nenávidí Rusy, tak odmítají tolerovat ukrajinské nacisty, kteří desetitisíce Poláků povraždili a umučili.

Ti samí ukrajinští nacisté ovšem vraždili a mučili i volyňské Čechy a také české vězně v nacistických koncentračních táborech, které Ukrajinci hlídali. Fialova vláda k tomu ale mlčí a nacistický prapor Azov v Praze jí nevadí. I my bychom měli Ukrajincům říct – pokud chcete naši humanitární pomoc, zřekněte se nacismu a nejlépe i vlády, která nacismus podporuje.

Toto téma, ale i další témata, která pálí české občany, budou rezonovat i v naší kampani s alegoriemi a premiér Fiala a další vládní politici pětikoalice se mohou opět na co těšit. (smích) Asi padnou ze strany exponentů Fialovy vlády zase další trestní oznámení, ale my se zastrašit nedáme!

Ano, zájem pisatelů trestních oznámení vzbudila vaše alegorie s černošským „chirurgem“ s nožem. Teď v německém Solingenu na „festivalu rozmanitosti“ v pátek večer byli tři lidé ubodáni. Německá ministryně vnitra Nancy Faeserová chce právě kvůli přibývajícím útokům nožem omezit držení nožů v Německu. Je to podle vás řešením?

Rozhodně ne. Je to zaměňování příčiny a následku. Příčinou útoků s nožem jsou ve velké části afričtí a arabští imigranti. Nože samy nikoho nepobodají. To dělají lidé – v tomto případě imigranti. Povede to jenom k tomu, že původní disciplinovaní Němci, zvyklí dodržovat zákony, budou bezbranní, a imigrantští kriminálníci na to budou kašlat a budou nože nosit dál a budou Němce bodat i nadále. Znovu to tedy potvrzuje, že naše kampaň s africkým „chirurgem s nožem“ je naprosto adekvátní. A cílem je dosáhnout toho, aby se toto nedělo v naší zemi. Statistiky naše obavy naprosto potvrzují.

Jaké statistiky? Copak u nás počet bodných útoků nějak stoupá?

V Německu bylo loni 60 až 70 útoků nožem denně. Nadpoloviční většina útočníků jsou lidé neněmeckého původu, tedy imigranti. Podle deníku Bild jde často o Afghánce, o lidi narozené kdesi v severní Africe, a další pocházejí také z Polska či ze Sýrie a z Turecka. Hnutí SPD nechce, aby naše země dopadla stejně jako islamizované a afrikanizované země západní Evropy, kde se lidé mnohdy bojí vyjít na ulici. Odmítáme Rakušanův tzv. migrační pakt EU, který vyjednala Fialova vláda a který nám nařizuje kvóty na imigranty nebo výpalné půl milionu korun za každého nepřijatého imigranta.

Německé vládnoucí elity situaci očividně neřeší a jen zhoršují, protože Německo loni udělilo občanství zhruba 200 tisícům cizinců, což je nejvíce od roku 2000, kdy se statistika začala vést dnešním způsobem. Uvedl to německý statistický úřad, podle něhož německé občanství nejčastěji získali Syřané, Turci, Iráčané, Rumuni a Afghánci. Hranice jsou v rámci schengenského prostoru otevřené a imigranti mohou páchat kriminalitu i u nás.

Z odpovědi poskytnuté listu státním tajemníkem berlínského senátu pro vnitro Christianem Hochgrebem vyplývá, že 53 % podezřelých z útoku nožem jsou cizinci bez německého pasu. Nejčastějšími pachateli jsou Turci (158), následováni Syřany (141), Bulhary (77) a Afghánci (71). V případě pachatelů s německým občanstvím (1197) jich 197 mělo vedle německého pasu další. I zde byli na prvním místě Turci (61), po nich Poláci (21), Libanonci (13) a Rusové (13).

Podobně směšné jsou i zprávy o tom, že „švédské“ gangy a Švédové řádí v Dánsku a Norsku. Přitom je jasné, že to jsou lidé s imigračním původem. Jsou to asi takoví Švédové, jako byl ve Walesanem muž afrického původu, který zavraždil v Británii tři dívky.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

Pane senátore ještě k dotazu "Bydlení"

V začátku odpovědi jste uvedl: " Asi jediný způsob, jak pomoci stavět cenově dostupné bydlení, je významně je dotovat ze státních prostředků." Nemyslíte, že města, obce, bezhlavě a bez nějakých výhledů do budoucnosti rozprodaly z politických důvodů (aby se tehdejší konšelé zalíbili) mnohdy pod cenou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Výživná diskuze mezi Farským a Ivanem Davidem, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseIvana1 , 24.08.2024 16:39:27
včera na 360°. David měl ohledně migrošů ve všem pravdu a Farský opět eurohujersky o migrošském paktu lhal. Migroši přicházejí ze svých zemí často proto, že se jich tam naprosto nesmyslně rodí příliš moc. Jako nálety kobylek. Jejich rodiče jsou naprosto nezodpovědní. A když přilezou sem, tak mají opět 5-7 děcek, které za pár let přečíslí počet našich obyvatel (po otci se automaticky stávají muslimy a odpadnutí od víry se v islámu trestá smrtí = neřešitelné zlo). A protože naši lidé nechtějí stejně nezodpovědně rodit tolik děcek, tak podle Farského je to jejich vina a migroši jsou OK. To je fakt na přesdržku. To, že za chvíli přijdeme o naše kulturní dědictví, naše tradice a náš způsob života, je podle Farského v poho. Hlavně, že se 5-demolice ohání zodpovědností k našim dětem, co jim tu jako necháme a pod. A u toho ještě Farský furt kroutil hlavou, jakože nesouhlasí s Davidem. .. ...... prutem a hnát ho do zemí, které Farský zastupuje v EU a obhajuje jejich nelegály. A nejsem voličem SPD. A poznám lháře a konfidenta zla za peníze v Praze dům. Děkujeme, odejděte nebo jeďte studovat další díl federalizace Evropy do USA. My nezapomínáme. Děkujeme podvodnému STANu.

|  9 |  0

Další články z rubriky

Moravák Koudelka: To horší posíláme do Prahy, při vzniku Fialovy vlády se to povedlo

19:59 Moravák Koudelka: To horší posíláme do Prahy, při vzniku Fialovy vlády se to povedlo

Strach z Fialovy drahoty, jeho snahy zatáhnout nás do cizí války. A přímo hrůza z důsledků politiky …