Modrý Sobotka odpověděl čtenáři: Komunisté vám ukradli duši

09.01.2013 18:22 | Zprávy

Kandidát na prezidenta Přemysl Sobotka odpovídal několika čtenářům ParlamentníchListů.cz. Odmítl, že by hlavní odpovědnost za zničení naší země měla ODS a jakékoli srovnání jeho strany s KSČ pokládá za naprostý nesmysl.

Modrý Sobotka odpověděl čtenáři: Komunisté vám ukradli duši
Foto: Hans Štembera
Popisek: Přemysl Sobotka na kongresu ODS

Jedna čtenářka Sobotkovi vyčetla, že se za komunistů stal primářem, což podle ní nešlo jinak, než s KSČ spolupracovat. Navíc se ptá, čím se ODS od KSČ liší. „A vidíte, já tam kamarády neměl, naopak, můj otec byl komunistům trnem v oku. Je to vlastně zázrak, že jsem mohl vystudovat. A čím se KSČM  liší od ODS? Milá dámo, buďte demokrat, přečtěte si volební materiály obou stran, zamyslete se nad historií obou stran a pak už se na takové věci nebudete muset ptát. A vám to pomůže si jisté věci ujasnit,“ napsal Sobotka.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Kde berete tu jistotu, že Krym zůstane Ukrajině?

A co se týká Ruska, podle mě se jeho imperialistická politika nikdy nezměnila jen jsme se nechali uchlácholit mírem, který tu byl a teď nastává naopak zas panika. Na druhou stranu, myslíte, že by na nás Rusko přímo zaútočilo, když jsme v NATO? Nebo nevěříte v ochranu NATO?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bereme moc washingtonským elitám... Donald Trump složil slib a přišla politicky nekorektní smršť u mikrofonu

18:31 Bereme moc washingtonským elitám... Donald Trump složil slib a přišla politicky nekorektní smršť u mikrofonu

V roli prezidenta pronesl Donald Trump svůj první projev. Dal jasně najevo, že odteď bude navždy pla…