Aš: Setkání, upomínkové předměty a logo, i to bude oslava 150 let města

05.09.2021 18:41 | Tisková zpráva

Výstavy, ples společenský, učitelský, gymnázia či sportovců, pivní degustace ašského ležáku, vycházky za poznáním ašské historie prostřednictvím kamenných křížů či památníků, představení nového ašského kroje, křest knihy o ašské historii, festival historické hudby, drakiáda, večer partnerských měst nebo také Jablečný den a Den pro rodinu, nově také sochařské sympozium, po kterém by ve městě měla díla z pískovce zůstat jako trvalá výzdoba veřejných prostor.

Aš: Setkání, upomínkové předměty a logo, i to bude oslava 150 let města
Foto: wikipedia
Popisek:

o je jen zlomek akcí, které u příležitosti oslav 150 trvání Aše jako města chystá zdejší radnice. Součástí nabídky jsou pořady tradiční, každoročně se opakující, jako například Slavnosti města a Ašské sklepy, tak úplné novinky, připravované speciálně k tomuto výročí.

Kalendář akcí k 150. výročí města čítá na devadesát pořadů, do seznamu připravovaných aktivit mají přibýt další akce, chystané jednotlivci a spolky, které od října mohou na pořadatelství čerpat dotace.

Nejen akcemi bude významný mezník v historii Aše připomínán. K této příležitosti město chystá také výrobu upomínkových předmětů. K mání budou propisovací tužky, bonbony, reflexní pásky, pláštěnky, pohledy, samolepky, magnety, turistické známky a vizitky, trička, deštníky, oplatky, přívěsky, balónky, a další.

Vzniklo také logo, které bude provázet všechny akce a objeví se také na upomínkových předmětech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Přijeďte do zoo na kole a příští vstup máte zdarma

11:33 Jihlava: Přijeďte do zoo na kole a příští vstup máte zdarma

Světový den jízdního kola se blíží a s ním i speciální akce v jihlavské zoo. Kdo v pondělí 3. června…