Jablonec nad Nisou: V ulici Souběžná se propadla vozovka

20.08.2024 10:44 | Tisková zpráva

Během nedělního silného deště se po 22. hodině propadla v Jablonci nad Nisou vozovka v ulici Souběžná. Vytvořila se zde kaldera o rozloze přibližně 12 m2. O její existenci informoval nejprve městskou policii obyvatel lokality s tím, že do vzniklé díry se vejde malé auto.

Jablonec nad Nisou: V ulici Souběžná se propadla vozovka
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

Událost Jablonečan nahlásil na tísňovou linku 156 ve 21.30 h. Strážníci místo označili páskou a spojili se s dispečerem Technických služeb Jablonec. Upozornili také majitele zaparkovaných vozů, aby si je přeparkovali. Vše se obešlo bez zranění.

V pondělí ráno kamerová zkouška ukázala, že havárii způsobilo zřícení splaškové kanalizace, které vedlo k propadu vozovky. „Havárii řeší vlastník kanalizace, tedy společnost SČVaK.

Vzhledem k situaci je komunikace mezi křižovatkami ulic Souběžná, Křížová a V Áleji dočasně uzavřená do doby, než bude závada odstraněná a komunikace opravená,“ konstatuje Martin Černý, vedoucí oddělení správy komunikací jabloneckého magistrátu. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Referendum - upřesnění

Dobrý večer, přečetla jsem si Vaši odpověď na dotaz od jiné uživatelky s názvem "referendum". Dále jsem si prostudovala Vás odkaz na tuto odpověď a zajímá mě bod 1e) v němž se v podstatě píše, že v referendu nebudou mít občané možnost hlasovat o členství v mezinárodních organizacích.. Nebo se pletu...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Dům Gustava Mahlera připravuje novou výstavu fotografií

10:44 Jihlava: Dům Gustava Mahlera připravuje novou výstavu fotografií

Výstava v Domě Gustava Mahlera s prostým názvem Fotografie představuje výběr z díla Květoslava Přiby…