Jablonec nad Nisou: V ulici Souběžná se propadla vozovka

20.08.2024 10:44 | Tisková zpráva

Během nedělního silného deště se po 22. hodině propadla v Jablonci nad Nisou vozovka v ulici Souběžná. Vytvořila se zde kaldera o rozloze přibližně 12 m2. O její existenci informoval nejprve městskou policii obyvatel lokality s tím, že do vzniklé díry se vejde malé auto.

Jablonec nad Nisou: V ulici Souběžná se propadla vozovka
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

Událost Jablonečan nahlásil na tísňovou linku 156 ve 21.30 h. Strážníci místo označili páskou a spojili se s dispečerem Technických služeb Jablonec. Upozornili také majitele zaparkovaných vozů, aby si je přeparkovali. Vše se obešlo bez zranění.

V pondělí ráno kamerová zkouška ukázala, že havárii způsobilo zřícení splaškové kanalizace, které vedlo k propadu vozovky. „Havárii řeší vlastník kanalizace, tedy společnost SČVaK.

Vzhledem k situaci je komunikace mezi křižovatkami ulic Souběžná, Křížová a V Áleji dočasně uzavřená do doby, než bude závada odstraněná a komunikace opravená,“ konstatuje Martin Černý, vedoucí oddělení správy komunikací jabloneckého magistrátu. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

19:39 Znojmo: Zapojte se do výtvarné soutěže na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV

Město Znojmo vyhlásilo výtvarnou soutěž na téma MOJE MĚSTO, MŮJ DOMOV, která je určena pro žáky mate…