Jihlava: Zveme vás na Týden sociálních služeb

01.10.2024 13:44 | Tisková zpráva

Týden sociálních služeb se v Jihlavě od 7. do 13. října 2024 a opět nabídne příležitost nahlédnout do světa těch, kteří svou péčí a oddaností mění životy druhých k lepšímu.

Jihlava: Zveme vás na Týden sociálních služeb
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jihlava je hrdá na své sociální služby a letos slaví již desátý ročník této významné akce – Týdnu sociálních služeb. Dny otevřených dveří v organizacích umožní nahlédnout do zákulisí péče, kterou poskytují a seznámit se s lidmi, kteří se denně starají o ty nejzranitelnější.

„Je to jedinečná šance vidět, jak naše město žije a dýchá péčí a podporou pro všechny, kteří ji potřebují,“ doplnil náměstek primátora pro sociální oblast Radek Popelka.

Tradiční ocenění

Ve středu 9. října proběhne ve slavnostní atmosféře gotické síně jihlavské radnice veřejné ocenění poskytovatelů sociálních služeb. Tento okamžik je věnován těm, kteří zasluhují nejvyšší uznání a vděčnost za to, že neúnavně pracují na tom, aby Jihlava byla místem, kde se každý cítí příjemně a chráněný. Těšit se můžete na poděkování, ocenění a také kulturní program, který zpříjemní celé odpoledne.

Workshopy

Ve dnech 7. a 8. října se uskuteční workshopy v domech s pečovatelskou službou v lokalitě Za Prachárnou na téma „Jak se vyhnout kybernetickým hrozbám“. Toto téma je stále aktuálnější, a nabídne zejména seniorům možnost získat praktické rady a dovednosti od odborníka na prevenci kriminality. Přednášky povedou ke zvýšení pocitu bezpečí a jistoty v digitálním světě, který je pro mnohé z nás stále novým a neznámým územím.

Komentovaná prohlídka

Ve čtvrtek 10. října vás zveme na komentovanou prohlídku radnice spojenou s besedou se zajímavými hosty, kde se budete moci ponořit do historie i současnosti krajského města. Tato událost je nejen příležitostí dozvědět se něco nového o Jihlavě, ale také navázat nové vztahy a posílit ty stávající.

„Přijďte a připojte se k nám během tohoto týdne plného emocí, setkávání a sdílení. Nejde jen o informování, ale o hluboké propojení a pochopení toho, jak důležité jsou sociální služby pro nás všechny. Těšíme se na Vás a na společné chvíle, které nás přiblíží nejen k sobě navzájem, ale i k našemu městu a jeho hodnotám,“ doplnil náměstek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Jak dlouho budete fungovat koalice SPOLU?

Nemyslíte, že kdybyste kandidovali sami jako ODS mohli byste být mnohem úspěšnější? Kuba kandidoval za ODS a uspěl mnohem lépe než ten váš slepenec. Já jsem ochoten volit ODS, ale ne topku a lidovce a určitě nejsem sám, vždyť jste oslabili nejen teď, ale i třeba v evropských volbách.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Město připravilo setkání k?problematice záškoláctví

16:48 Ústí nad Labem: Město připravilo setkání k?problematice záškoláctví

Město uspořádalo setkání k řešení problematiky záškoláctví a zanedbávání školní docházky. Byla disku…