„Nevzdali jsme to a věříme, že nás v tom nenecháte. Těšíme se na vás,“ vzkazuje všem pravidelným návštěvníkům festivalu jeho pořadatel Petr Jirásek a dodává: „Situace není pro nikoho z nás jednoduchá, festival je ale naše vášeň a děláme, co můžeme, aby si to všichni užili, skvěle si pochutnali a dobře se bavili. Děkujeme těm, kteří nám zachovali přízeň, a díky kterým letos budeme moci otevřít festivalové brány.“ Prima Fresh festival se přesunul z Pardubic do Liberce, kde otevře své brány na staronovém místě - v parku Budyšínská (pro místní známý jako park u bazénu) ve dnech 10. a 11. srpna.
Gastronomická cesta kolem světa
Rozmanité chutě a vůně exotiky, ale také voňavá pečená žebírka s BBQ omáčkou, šťavnaté kousky vepřového pastrami, kouřem ovoněné steaky přímo z grilu nebo křehké maso z mořských ryb a pochopitelně vyhlášené místní restaurace. To je jen malý výčet toho, co letos nabídne Prima Fresh festival.
Můžete vyzkoušet třeba krátkou zastávku na Kubě pod dohledem podniku Mácova kára, který má v nabídce Kubánský sendvič obsahující BBQ uzené vepřové ramínko, pálenou cibulovou marmeládu, kořeněné okurky, máslový sýr, fíkovou hořčici, BBQ omáčku, uzenou krkovici a kefírovou bagetu. A co třeba sushi z druhé strany polokoule? Žádný problém, podnik Detail Sushi bude servírovat sushi rolky v designové řase nebo třeba poké wakame. Na Sicílii se přenesete v podniku MG restaurant, ten má v nabídce Sicilské cannoli s citrusy a pistáciemi nebo carpaccio ze žlutoploutvého tuňáka s pečenými paprikami, chilli, koriandrem a wasabi.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV