Liberec: Ředitel ZUŠ Tomáš Kolafa převzal nejvyšší ocenění

03.10.2024 16:48 | Tisková zpráva

V Senátu byly v září uděleny Medaile Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy významným osobnostem české pedagogiky. Jednou z těchto osobností je Tomáš Kolafa, ředitel Základní umělecké školy v Liberci.

Liberec: Ředitel ZUŠ Tomáš Kolafa převzal nejvyšší ocenění
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

K nejvyššímu ocenění v oblasti vzdělávání a výchovy mu dnes na liberecké radnici pogratuloval a poděkoval za dlouhodobou vynikající pedagogickou činnost náměstek primátora pro kulturu, školství a cestovní ruch Ivan Langr. Tomáše Kolafu na medaili navrhl rezort kultury a školství statutárního města Liberec.

Mgr. Tomáš Kolafa je významnou osobností základního školství Libereckého kraje. Téměř čtvrtstoletí řídí libereckou základní uměleckou školu, která patří mezi největší v republice a poskytuje kontinuální vzdělání v hudebním, literárně dramatickém, tanečním a výtvarném oboru. Prostřednictvím umění rozvíjí v dětech jejich kreativní potenciál a talent a připravuje je k profesionálnímu studiu i pro amatérskou uměleckou činnost.

Díky svým jazykovým schopnostem a aktivní spolupráci se zahraničními uměleckými školami zapojuje Tomáš Kolafa žáky do mezinárodních projektů, přehlídek i soutěží, často s velkým úspěchem. Působí rovněž jako pedagog na Divadelní fakultě Akademie múzických umění v Praze, je prezidentem Asociace základních uměleckých škol České republiky a váženým členem odborných porot uměleckých soutěží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. et Mgr. Jakub Michálek byl položen dotaz

Empatie,

Obecně by měly být schopnosti empatie mimořádně rozvinuté u všech profesí, kde dochází k výrazné interakci s jinými lidmi. Můj názor je, že u politika obzvlášť. Co vy na to ? Jinak, ač "stará" bába Vám Pirátům fandím.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Liberec: Ředitel ZUŠ Tomáš Kolafa převzal nejvyšší ocenění

16:48 Liberec: Ředitel ZUŠ Tomáš Kolafa převzal nejvyšší ocenění

V Senátu byly v září uděleny Medaile Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy významným osobnost…