Liberec: Ředitel ZUŠ Tomáš Kolafa převzal nejvyšší ocenění

03.10.2024 16:48 | Tisková zpráva

V Senátu byly v září uděleny Medaile Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy významným osobnostem české pedagogiky. Jednou z těchto osobností je Tomáš Kolafa, ředitel Základní umělecké školy v Liberci.

Liberec: Ředitel ZUŠ Tomáš Kolafa převzal nejvyšší ocenění
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

K nejvyššímu ocenění v oblasti vzdělávání a výchovy mu dnes na liberecké radnici pogratuloval a poděkoval za dlouhodobou vynikající pedagogickou činnost náměstek primátora pro kulturu, školství a cestovní ruch Ivan Langr. Tomáše Kolafu na medaili navrhl rezort kultury a školství statutárního města Liberec.

Mgr. Tomáš Kolafa je významnou osobností základního školství Libereckého kraje. Téměř čtvrtstoletí řídí libereckou základní uměleckou školu, která patří mezi největší v republice a poskytuje kontinuální vzdělání v hudebním, literárně dramatickém, tanečním a výtvarném oboru. Prostřednictvím umění rozvíjí v dětech jejich kreativní potenciál a talent a připravuje je k profesionálnímu studiu i pro amatérskou uměleckou činnost.

Díky svým jazykovým schopnostem a aktivní spolupráci se zahraničními uměleckými školami zapojuje Tomáš Kolafa žáky do mezinárodních projektů, přehlídek i soutěží, často s velkým úspěchem. Působí rovněž jako pedagog na Divadelní fakultě Akademie múzických umění v Praze, je prezidentem Asociace základních uměleckých škol České republiky a váženým členem odborných porot uměleckých soutěží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Aktuálně:

Zdá se mi to, nebo se ODS tak zalekla toho, že byste se spojil s ANO, že vám je údajně nabízeno být ministrem? A ještě k celé té kolizi ve vládě. Vy už jste řekl, že jste na premiéra žádný tlak nevyvíjel, ale jak si vysvětlit, že Fiala najednou tak otočil? Nemyslíte, že by bylo na místě to vysvětlit...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Vsetín: Občané diskutovali o revitalizaci parku přímo v Panské zahradě

19:39 Vsetín: Občané diskutovali o revitalizaci parku přímo v Panské zahradě

Upravit Panskou zahradu tak, aby byla příjemným a bezpečným místem pro všechny generace Vsetíňanů. T…