Turnov: Červencová návštěvnost koupaliště potěšila

08.08.2024 7:31 | Tisková zpráva

Hlavní sezóna koupaliště v Maškově zahradě se po včerejším koncertu Honzy Bartoše (Michal David revival) přehoupla do druhé poloviny. Zároveň je čas na první krátké hodnocení návštěvnosti, i když stejně důležitý bude i srpen.

Turnov: Červencová návštěvnost koupaliště potěšila
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Díky hezkému počasí bylo koupaliště otevřeno již v červnových dnech, kdy ho na konci školního roku pravidelně navštěvují školy. „V červnu bylo na koupališti 7.650 lidí, což je čtvrtý nejlepší rok z devíti uplynulých sezón,“ přiblížil manažer Maškovy zahrady Tomáš Špinka.

Jak pokračoval, červenec 2024 udělal provozovatelům koupališť určitě radost. Počasí bylo stálé a teploty dosahovaly ke 30 stupňům. Proto lidé rádi hledali osvěžení u vody a zábavu s animačními programy. „V červenci koupaliště navštívilo 19.678 lidí, jedná se o druhý nejlepší rok z devíti sezón provozu, lepší byl pouze rok 2018,“ sdělil Tomáš Špinka.

Zatímco na jedné straně areálu jsou lidé v plavkách, druhá část areálu se pomalu chystá rozjet sezónu na bruslích. Řeč je o zimním stadionu, kde se chystají pracovníci městské sportovní na začátek chlazení. To zřejmě začne v úterý 13. srpna a od 19. srpna bude zahájen provoz. Prvními účastníky budou kempy mládeže.   

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Vyrazte s námi na kolo a na kánoe

13:44 Jihlava: Vyrazte s námi na kolo a na kánoe

Zdravé město Jihlava ve spolupráci se spolkem Rozběháme Jihlavu pro vás na sobotu 21. září připravil…