Turnov: Červencová návštěvnost koupaliště potěšila

08.08.2024 7:31 | Tisková zpráva

Hlavní sezóna koupaliště v Maškově zahradě se po včerejším koncertu Honzy Bartoše (Michal David revival) přehoupla do druhé poloviny. Zároveň je čas na první krátké hodnocení návštěvnosti, i když stejně důležitý bude i srpen.

Turnov: Červencová návštěvnost koupaliště potěšila
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Díky hezkému počasí bylo koupaliště otevřeno již v červnových dnech, kdy ho na konci školního roku pravidelně navštěvují školy. „V červnu bylo na koupališti 7.650 lidí, což je čtvrtý nejlepší rok z devíti uplynulých sezón,“ přiblížil manažer Maškovy zahrady Tomáš Špinka.

Jak pokračoval, červenec 2024 udělal provozovatelům koupališť určitě radost. Počasí bylo stálé a teploty dosahovaly ke 30 stupňům. Proto lidé rádi hledali osvěžení u vody a zábavu s animačními programy. „V červenci koupaliště navštívilo 19.678 lidí, jedná se o druhý nejlepší rok z devíti sezón provozu, lepší byl pouze rok 2018,“ sdělil Tomáš Špinka.

Zatímco na jedné straně areálu jsou lidé v plavkách, druhá část areálu se pomalu chystá rozjet sezónu na bruslích. Řeč je o zimním stadionu, kde se chystají pracovníci městské sportovní na začátek chlazení. To zřejmě začne v úterý 13. srpna a od 19. srpna bude zahájen provoz. Prvními účastníky budou kempy mládeže.   

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Zastupitelstvo schválilo třímilionový dar pro severní Moravu

16:48 Cheb: Zastupitelstvo schválilo třímilionový dar pro severní Moravu

Peníze získají menší obce z Moravskoslezského kraje, ve kterých povodeň napáchala velké škody.