Adamec (ODS): Zamyslet se, jak v sobě a druhých podněcovat světlo namísto tmy

25.12.2023 16:13 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke střelbě na Filosofické fakultě Univerzity Karlovy a svátkům.

Adamec (ODS): Zamyslet se, jak v sobě a druhých podněcovat světlo namísto tmy
Foto: ODS
Popisek: Ivan Adamec

Před několika dny jsem se zamýšlel nad přáním, které bych chtěl v rámci nadcházejících vánočních svátků a do nového roku vyslat k Vám všem. Napadlo mne mnoho věcí, nad kterými bychom se měli v tomto čase, kdy máme k sobě přeci jenom blíže, zamyslet a co bychom si měli pro sebe i společnost do dalšího období přát. Bohužel, přišel čtvrtek a hodnoty se nám před očima změnily jako v přesýpacích hodinách. A tak si dovolím snad jen zdůraznit, že ještě více než kdy jindy, bychom měli následující dny prožít v pospolitosti a v myšlenkách, jak v sobě a druhých podněcovat světlo namísto tmy. Važme si možnosti být se svými blízkými, mysleme na ty, kteří s námi být nemohou a můžeme-li, pomáhejme svou účastí i skutky těm, kteří to potřebují. Dětem radostné a nám všem mírem v duši požehnané Vánoce. Upřímnou a hlubokou soustrast všem pozůstalým po obětech tragédie na Filozofické fakultě UK, zraněným brzké uzdravení a všem naději, že se nám podaří se s touto událostí vyrovnat.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Kdyby nebylo STAN, tak dnes Piráti ve vládě nejsou

18:05 Seďa (SOCDEM): Kdyby nebylo STAN, tak dnes Piráti ve vládě nejsou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nedodržení koaliční smlouvy premiérem Fialou