Bartoš (Piráti): Pokud si ceníte svobody a demokracie, jste vítáni na palubě

11.10.2021 21:24 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům parlamentních voleb.

Bartoš (Piráti): Pokud si ceníte svobody a demokracie, jste vítáni na palubě
Foto: Reprofoto: CNN Prima News
Popisek: Ivan Bartoš (Piráti)

Vážení přátelé, Úvodem ještě jednou děkuji za vaše hlasy i veškerou podporu, které se nám nyní dostává. 

Hlavním cílem těchto voleb byla obrana demokracie a je zjevné, že stejně to cítilo mnoho z vás. Tento obtížný cíl se podařilo naplnit. Demokratické strany získaly v Poslanecké sněmovně přesvědčivou většinu.

Nyní je třeba vrátit občanům to, co jim oligarcha ukradl. Naše země si zaslouží dobrou, odpovědnou a demokratickou správu. A teď, po úmorných a dlouhých letech pod vládou Andreje Babiše, je na ni konečně šance.

Jako vždy držíme slovo. Dodržujeme povolební strategii i koaliční smlouvu. O programu a vládě tak jednáme společně s Vít Rakušan a Starosty a vítěznou koalicí Spolu21.

Piráti a Starostové mají 37 poslanců a poslankyň, kteří budou prosazovat náš společný program.

Je pravdou, že pirátský poslanecký klub byl volebním střetem s vládními silami významně oslaben. Voliči rozhodli a je samozřejmé to zcela respektovat. Přiznávám však, že mě pirátský výsledek upřímně velmi mrzí jak vůči našim voličům, tak vůči našim členům a dobrovolníkům, kteří odvedli neuvěřitelný kus práce.

Pokud si ceníte svobody a demokracie, jste vítáni na palubě. Přidat se k nám můžete přihláškou přes web nalodeni.pirati.cz, ať už se chcete ucházet o členství ve straně nebo nám pomoci jako dobrovolníci.

V lednu zasedne Celostátní fórum Pirátů, kde se bude volit nové vedení strany. Jako strana vyhodnotíme celou situaci, vyvodíme z ní důsledky a nastavíme další směr.

Vše, co jsme učinili, jsme učinili pro naši zemi a naši demokracii.

Začíná nová kapitola.

Váš Ivan Bartoš

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

zbraně

Dobrý den, nemám zbraň ani se v tom nevyznám, ale dosud jsme myslela, že kdo chce mít zbrojní průkaz, musí složit nějaké psychotesty. Byla jsem tak dost překvapená, když jsem si zde přečetla váš článek, kde píšete, že to tak není. Na druhou stranu, podle mě, když bude chtít někdo, kdo to nemá v hlav...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Sekera (PRO): Odmítáme návrat k praktikám minulosti

15:14 Sekera (PRO): Odmítáme návrat k praktikám minulosti

Vyjádření Davida Sekery, kandidáta do zastupitelstva Ústeckého kraje za stranu PRO, k situaci kolem …