Brázdil (ANO): Pěkně jste to četl. Nevím, jestli víte, co jste četl, ale krásně jste gestikuloval

13.06.2024 18:02 | Zprávy

Projev na schůzi Poslanecké sněmovny 13. června 2024 ke zdravotně pojistné plány zdravotních pojišťoven na rok 2024 s vyjádřením vlády spolu s hodnocením zdravotně pojistných plánů na rok 2024.

Brázdil (ANO): Pěkně jste to četl. Nevím, jestli víte, co jste četl, ale krásně jste gestikuloval
Foto: ANO
Popisek: Milan Brázdil

Děkuji za slovo. No, asi to pana ministra moc nebude tankovat, když pošle vás, abyste to přečetl. Pěkně jste to četl. Nevím, jestli víte, co jste četl, ale krásně jste gestikuloval. Ne, vážně. Jasně, my schvalujeme vlastně v polovině roku plán na tento rok. No, to se tak děje. Ale já bych se chtěl zeptat. Vy jste pěkně popsal i to, kde se vezmou peníze nebo kde se vzaly peníze na odměny zdravotníků, kdy na konci roku ta akce zdravotníků v nemocnicích - řekli si o ty peníze a našly se. Nicméně jak to bude dál, pane ministře? Nevím, jestli se můžu vůbec ptát, protože to je na tento rok, ale jak to bude dál, jak to bude fungovat v roce 2025? Plánuje se, že znovu ty pojišťovny najdou nějaké rezervy, anebo to bude už formou nového zákona o odměňování zdravotníků? Ale ten dotaz dávám jenom - asi mi na to nikdo neodpoví - čili za mě. Aha, pan ministr odpoví, tak to budu rád. Děkuji pěkně.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

Co se změnilo?

Ještě nedávno ANO tvrdilo, jak je pro ČR největší hrozbou tato vláda a pokud vím, ani jste nepodpořili usnesení, že je pro nás největší hrozbou Rusko, což bezpochyby je, ale nyní si s vládou notujete a mě zajímá, jak to, že jste takto změnili rétoriku? A druhá věc, opravdu myslíte, že když jsme v NA...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Mapa spojů v aplikaci Lítačka ukáže polohu vozidel v reálném čase

6:23 Hřib (Piráti): Mapa spojů v aplikaci Lítačka ukáže polohu vozidel v reálném čase

Aplikace PID Lítačka přináší cestujícím novinku v podobě nové funkce Mapa spojů Pražské integrované …