Exner (STAN): Obviňovat ministra vnitra je hanebný politický hyenismus

25.06.2024 14:06 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politickým následkům střelby na FF UK.

Exner (STAN): Obviňovat ministra vnitra je hanebný politický hyenismus
Foto: STAN
Popisek: Martin Exner

Obviňovat ministra vnitra, policejního prezidenta a pražského policejního ředitele ze smrti obětí na FF UK je hanebný politický hyenismus. Vrahem byl jen a pouze pachatel.

Je snadné říkat, že policie měla prohledat budovu na Palachově náměstí, když už víme, že tam pachatel byl. Po bitvě je každý generál. Pachatel mohl být a začít střílet kdekoliv. Zbraně si mohl připravit kdekoliv na záchodech, v kterékoliv restauraci a střílet na Staroměstském náměstí, v obchodním domě Kotva, v McDonaldu, v metru, kdekoliv. Úplně kdekoliv, ani nemusel jet do Prahy. Navíc Filozofická fakulta má v Praze několik budov.

Jak dlouho by trvalo prohledat nebo vyklidit obrovskou budovu s mnoha desítkami místností a 700 lidmi na Palachově náměstí? Kolik by k tomu bylo potřeba policistů? A co kdyby mezitím vystřílel McDonald v Kaprově?

Hnutí ANO ta trapnost nestačila, tak ještě svolalo mimořádnou schůzi sněmovny a chce zřídit nesmyslnou vyšetřovací komisi. Přitom od policie, od GIBS a od státní zástupkyně už víme, co se dělo minutu po minutě. Cílem hnutí ANO je zdržovat práci sněmovny, zasévat nedůvěru v policii a ve státní instituce a rozeštvávat společnost. A bohužel si neuvědomují, že jsou také součást státu a že se to jednou obrátí i proti nim.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč právě teď odvoláváte Bartoše?

Nevěřím, že je za tím fiasko s digitalizací stavebního řízení, kdyby ano, vyhodil byste ho už dřív. Proč tak najednou? A co pozitivního podle vás teď změní nový ministr? Vždyť než se zorientuje, bude problém narůstat a za rok jsou volby.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Exnere, to není hyenismus, půl roku mlčet k takové tragédii?, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusedvd99 , 25.06.2024 15:03:41
Už ať jste v propadlišti dějin!

|  10 |  0

Další články z rubriky

Horák (ODS): Občanská demokratická strana v Olomouckém kraji odchází do opozice

22:01 Horák (ODS): Občanská demokratická strana v Olomouckém kraji odchází do opozice

Občanští demokraté budou v následujícím období v Olomouckém kraji opoziční stranou.