Hašek (PRO): Žádné „Zvládneme to“ kancléřky Merkelové nikdy neplatilo

26.08.2024 14:07 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nezvládnuté migraci v západoevropských zemích

Hašek (PRO): Žádné „Zvládneme to“ kancléřky Merkelové nikdy neplatilo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

Německo (a nejen to, ale i celá západní Evropa) nezvládá a stojí to životy lidí, kteří se stali oběťmi vražd, jako teď v Solingenu. Česká republika může být zejména po účinnosti nového Migračního paktu EU další na řadě. Jediná cesta, jak tomu zabránit, je konec současné pětikoaliční liberálně-progresivní vlády, a naopak nástup vlády, která bude mít na prvním místě občany České republiky, jejich bezpečnost a řešení jejich ekonomických, sociálních i jiných problémů.

Vlády, která se nebude bát při obraně národních zájmů i případné politické konfrontace s Bruselem. Vlády, která bude na prvním místě spolupracovat se sousedy ve střední Evropě a také s dalšími státy jinde po celém světě, zkrátka se všemi, kteří mají zájem být našimi skutečnými partnery, nikoliv jen našimi řídícími důstojníky, prosazujícími pouze svoje zájmy.

V nadcházejících volbách letos i příští rok nepůjde tolik o nás, generaci Husákových dětí či o naše rodiče, ale především o budoucnost našich dětí a vnuků. Nenechejme si ji vzít politickými neziskovkami, liberálně-progresivními médii a politiky, pro které se Orwellův román 1984 stal inspirací, či dokonce manuálem.

A kdo si myslí, že přeháním, ať se podívá na nezvládnutou migraci a náboženské a kulturní třenice za naše hranice na západ - do Německa, do Francie, do Skandinávie a jinam. Tam začíná pro normální občany peklo - opět viz Solingen a desítky, možná již stovky jiných publikovaných vražedných útoků napříč západní Evropou za poslední roky.

Pokud nezačneme Českou republiku a šířeji Evropu skutečně bránit, dopadneme zle. A to nechci, proto VARUJI a budu varovat i nadále, dokud bude Česká republika fungovat jako právní stát a v něm bude skutečně, nejen formálně, mít každý šanci realizovat ústavně zaručenou svobodu slova bez dehonestujícího nálepkování, hrozby ztráty zaměstnání, či dokonce kriminalizace.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

svoboda slova

Souhlasím s váma, že svoboda slova není absolutní, ale myslíte, že tím, že budete lidem nařizovat, co si mají myslet a říkat nebo spíš neříkat (narážím na to, že chcete zakázat ,,špatné" názory), že to povede k něčemu pozitivnímu? Že pomáhá něco vyřešit Foltýn, který uráží každého, kdo má jiný názor...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Jde o to, aby handicapovaní lidé měli šanci práci získat a udržet si ji

16:21 Ministr Jurečka: Jde o to, aby handicapovaní lidé měli šanci práci získat a udržet si ji

Projev na 112. schůzi Poslanecké sněmovny 13. září 2024 k zákonu o integračním sociálním podniku