Holík (ČSSD): V podloubí u radnice byla instalována elektronická úřední deska

07.11.2022 17:36

Městský úřad Kroměříž má novou elektronickou úřední desku. Umístěna je v podloubí u historické budovy radnice ze strany do ulice Kovářská.

Holík (ČSSD): V podloubí u radnice byla instalována elektronická úřední deska
Foto: ČSSD
Popisek: ČSSD

„Úřední deska momentálně běží ve zkušebním provozu, který potrvá měsíc. Počítáme ještě s drobnou úpravou grafiky, doplněním dat a také s tím, že v této době budou odstraněny případné nedostatky,“ popsal místostarosta Karel Holík. 

Anketa

Líbil se vám plakát „Putin v pytli na mrtvoly“, který vyvěsil Rakušan?

2%
97%
hlasovalo: 33147 lidí

Elektronickou úřední desku dodala ostravská společnost DigiDay Czech, cena byla zhruba 250 tisíc korun. Má obrazovku s úhlopříčkou cca 140 centimetrů s úsporným LED podsvícením a dotykovou technologií. V provozu je 24 hodin denně. Je odolná vůči vlhkosti, prachu i silnému mrazu. Lidé si mohou také podle svých potřeb zvětšit či zmenšit písmo jimi zvolených textů.

V záhlaví úřední desky je logo města Kroměříže, datum, čas, den v týdnu či informace o počasí. Hlavní obsah tvoří nápis úřední deska Městského úřadu Kroměříž a zobrazení rozdělení úřední desky do oblastí podle specifikace. Kliknutím na vyvěšený dokument si jej pak uživatel zobrazí. Každý dokument má název, číslo jednací, datum, kdy byl vyvěšen a sejmut, kdo ho vytvořil a kdo za něj zodpovídá.

Elektronická úřední deska je propojena s úřední deskou na webu města ZDE a obsahuje kontakty na úřad i další informace. Nabídka na boční liště nabízí volbu dalších sekcí, které odkazují na internetové stránky města ZDE nebo na turistický web radnice www.kromeriz.eu, kde návštěvníci města najdou praktické informace i kalendář v Kroměříži pořádaných akcí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

12:06 Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

Odpovědi na otázky voličů, publikované na svém veřejném facebookovém profilu